- A A A +

Lite goda råd till dig som flyttar

Lägenheten måste förstås städas innan du lämnar ifrån dig nyckeln. Tänk på att det är någon annan som skall flytta in efter dig! Följ städtipsen och checklistan som finns i brochyren du får vid uppsägningen. Förråd utanför lägenheten, liksom garageplats skall också tömmas och städas.

Bor du i lägenhet med tillhörande trädgård - tänk på att det i hyreskontraktet finns regler för hur denna skall lämnas när du flyttar.

Viktigt
Lägenheten skall vara ordentligt städad när du lämnar den. Annars måste vi debitera dig för städkostnaderna enligt gällande prislista.

Elabonnemang
Glöm inte att avsluta ditt abonnemang i den lägenhet du lämnar.

Besiktning
Inom kontraktstiden ska en besiktning av lägenheten göras. Det är bra om du själv kan vara med för att diskutera ev skador på lägenheten. Du måste själv stå för kostnader för onormalt slitage och skador.

Se till att all utrustning som tillhör lägenheten finns på plats vid besiktningen. Hit hör t ex hatthylla, dörrar, badrumsskåp etc.

Nycklar
Alla nycklar skall återlämnas, de får inte överlämnas direkt till ny hyresgäst. Kom ihåg att även lämna tillbaka garage-, källare- och förrådsnycklar och likaså nycklar med tillhörande kolv till bokning av tvättstugan.

Välkommen tillbaka

Till sist hoppas vi att du trivts i din lägenhet hos oss på Olofströmshus och önskar dig lycka till i din nya bostad. Vi hoppas på att få se dig snart hos oss igen!