- A A A +

Bredgatan

Bredgatan och Östra Storgatan 18 är ett av våra nyare områden med lite annorlunda lägenheter. Här bjuds annorlunda planlösningar och lite rymligare lägenheter.
Som hyresgäst på Bredgatan har du nära till allt men flertalet av husen ligger ändå inte mitt på huvudgatan. Lägenheterna är belägna på Bredgatan 10 - 12, samt 22 - 28 och även lägenheterna på Östra Storgatan 18 räknas till detta område.
Alla trapphusen har hiss och bor du i marklägenhet är chansen stor att du har en egen lite täppa precis utanför balkongdörren. I planen ovan markplan har flertalet av våra lägenheter stora, inglasade balkonger som kan förlänga sommarhalvåret för den som önskar det

Många av våra lägenheter på markplan har egen liten uteplats mot innergården.

Butiker och service
En mycket kort promenad tar dig till huvudgatan och du kan ta del av dess shopping- och serviceutbud. Mitt i city har du också restauranger, biograf, mataffärer och annat du kan tänkas behöva i vardagen.

Barnomsorg och skolor
Från Bredgatan är det cykelavstånd till låg- och mellanstadieskola, men med viss trafik emellan och lika nära är det till högstadie-och gymnasieskola.

Fritid
Bor du på Bredgatan är det gångavstånd till såväl ishall, idrottshall och simhall och cirka tio minuter med cykel tar dig även till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar.

Kommunikationer
Från Bredgatan är det ungefär 500 meter till Olofströms resecentrum.
Med buss tar det cirka 30 minuter till Karlshamn och 80 minuter till Kristianstad och Köpenhamn ligger inte mer än tre timmars tågresa bort.

Här erbjuds allt från en- till femrums-lägenheter i varierande storlek och form.
Bredgatan med sitt varierande utbud är ett populärt område bland såväl gammal som ung.