- A A A +

Centrum

Våra bostäder i centrum ligger verkligen mitt i city. Här bor du lugnt men med ett mycket centralt läge och med närhet till precis allt.

Oavsett var i området du bor har du vackra omgivningar med ådrag och grönområden runt husknuten, och för många familjer lockar gångavståndet till storlekplats och fritidsaktiviteter.
Området lockar även många äldre som uppskattar närheten till allt och möjligheten att kunna låta bilen stå. För trygghetens skull har samtliga trapphus i området försetts med porttelefoner.

Till centrum hör några av våra äldsta fastigheter på Östra Storgatan och Nedre Brogatan, och ett stenkast därifrån finner du också våra nyare och lite modernare lägenheter på Ådalsvägen och Östra Storgatan 45.

Som boende på Östra Storgatan har du lummiga områden precis utanför fönstret och en underbar utsikt över en av våra åar som slingrar sig genom centrum.

Butiker och service
Det räcker nästan med att öppna ytterdörren så har du matbutiker, biograf, restauranger och all tänkbar shopping lätt tillgänglig. Även tandläkare, salonger och annat som kan behövas då och då.

Barnomsorg och skolor
Som boende i centrum har du inte mer än några minuters bilfärd till olika sorters skolor och förskolor och ungdomar tar sig lätt med cykel eller promenad till högstadie-och gymnasieskola.

Fritid
Från centrum är det gång- eller cykelavstånd till såväl ishall, idrottshall och simhall. Cirka tio minuter med cykel tar dig även till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar. Genom att lösa ett fiskekort kan den fiskeintresserade sysselsätta sig i åarna som flyter genom centrum.

Kommunikationer
Från ett av våra hus i centrum är det inte mer än 50 meter till Olofströms resecentrum.
Med buss tar det cirka 30 minuter till Karlshamn och 80 minuter till Kristianstad och på ungefär tre timmar är du också framme i Köpenhamn.

Från flera av våra lägenheter har du en fantastisk vy med en vacker miljö alldeles intill huset.
Våra bostäder på Ådalsvägen 4 ligger så centralt du kan önska.
Utanför Östra Storgatan 45 finns en underbar egen liten trädgård alldeles intill ån.