- A A A +

Sjöbergs Tomt

Våra populära radhus på Sjöbergs Tomt är som gjorda för dig som vill ha något mellanting mellan lägenhet och ett eget litet hus. I våra fina småhus byggda 2009 finns två, tre och fyrarumslägenheter, alla med egen tvättmaskin och tumlare, helkaklade badrum och allmänt hög standard. Helt enkelt något för dig som vill ha det där lilla extra.

Utanför ytterdörren och balkongdörren finns en egen liten trädgård eller täppa, perfekt för dig med gröna fingrar, eller för familjen som vill kunna låta barnen leka ute på tomten.

Mer centralt än så här är svårt att bo - och ändå upplevs området som lugnt och skönt med goda parkeringsmöjligheter.

Hälften av våra lägenheter på Sjöbergs tomt ligger fantastiskt vackert precis invid ån och vår populära Timellbastu och dess grönskande omgivningar. Timellbastun, vår vedeldade bastu, är uppkallad efter att byggproffset Martin Timell haft del i projektet. Den finns tillgänglig för uthyrning för allmänheten men våra boende på Sjöbergs Tomt nyttjar den gratis! Bokning sker via här vår hemsida.

Hyresgästerna på Sjöbergs Tomt har närhet till allt de kan önska.

Butiker och service
Östra Storgatan - där de flesta butiker, restauranger och serviceföretag är belägna - ligger precis utanför ytterdörren och likaså biograf, tandläkare och läkarmottagningar finns bara ett stenkast bort.

Barnomsorg och skolor
Som boende på Sjöbergs Tomt har du inte mer än några minuters bilfärd till ortens skolor och förskolor och ungdomar tar sig lätt med cykel eller med en promenad till högstadie-och gymnasieskola.

Fritid
Från Sjöbergs Tomt är det gång- eller cykelavstånd till såväl ishall, idrottshall och simhall och cirka tio minuter med cykel tar dig även till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar.

Kommunikationer
Från Sjöbergs tomt är det cirka 500 meter till Olofströms resecentrum.
Med buss tar det cirka 30 minuter till Karlshamn och 80 minuter till Kristianstad och tre timmar med tåg tar dig till Köpenhamn.

Några av lägenheterna ligger på rad längs med Östra Storgatan mitt i city.
Har du gröna fingrar är Sjöbergs ett perfekt ställe att bo på.
Området ligger precis intill ån och de boende kan höra vattnet som flyter fram.