- A A A +

Södra Kyrkhultsvägen

I en lummig och härlig miljö som ger en känsla av radhusområde, hittar du det där lilla extra i dessa annorlunda lägenheter. Detta är ett område dit många lite äldre söker sig då lägenheterna upplevs som ett mellanting av eget hus och lägenhet, och några av dem är också delvis tillgänglighetsanpassade.

På nära gångavstånd finns såväl vårdcentral som mataffär och området ligger i nära angränsning till vackert grönområde nära Snöfflebodaån. Enligt många hyresgäster råder en mycket trevlig och gemytlig stämning och gemenskap bland de boende och områdets egen boulebana bjuder in till trevliga stunder för de boende.

Omgivningarna på Södra Kyrkhultsvägen är vackra och grönskande.

Butiker och service
En kort promenad från området har du mataffär med generösa öppettider och ett stenkast därifrån finns Olofströms Vårdcentral och ett av våra äldreboenden. Bensinstation hittar du också inom några hundra meter och likaså når du också centrum genom en kort promenad.

Barnomsorg och skolor
Barn från fjärde klass och uppåt cyklar lätt till sina respektive skolor.

Fritid
Från Södra Kyrkhultsvägen är det kort gång- eller cykelavstånd till såväl ishall, idrottshall och simhall och på cirka tio minuter med cykel tar du dig även till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar.

Kommunikationer
Från Södra Kyrkhultsvägen är det cirka en kilometer till Olofströms resecentrum.
Med buss tar det cirka 30 minuter till Karlshamn och 80 minuter till Kristianstad och på ungefär tre timmar är du också framme i Köpenhamn.

Lägenheterna på övre plan har härliga terasser med en utsikt över området.
Med en egen liten uteplats är det lätt att trivas i området.
Utemiljön känns lugn och rogivande på Södra Kyrkhultsvägen.