Rekrytering – fastighetsskötare vikariat

Vi söker tillfällig förstärkning!

Vilka är vi?

Olofströmshus är ett allmännyttigt bostadsbolag med kommunen som enda aktieägare.

Vi jobbar hela tiden framåt med de koncerngemensamma värdeorden mod, engagemang, delaktighet och kvalitet.
Med lokaler på ca 44000 kvadratmeter och ca 1900 lägenheter är vi den största aktören på marknaden när det gäller hyreslägenheter i Olofströms kommun med en omsättning på runt 152 miljoner och 46 anställda. (2023)

Vi inom Olofströmshus tror på framtiden för hyresrätten, eftersom den ger flexibilitet, valmöjlighet och frihet till en rimlig kostnad.
Detta har i vår vision tydliggjorts med följande ord: ”Easy Living” – vilket innebär möjligheternas boende på ett enkelt sätt.

En förutsättning för att lyckas, är att vi har engagerade och affärsmässiga medarbetare som trivs, tar ansvar, visar respekt och ges möjlighet att utvecklas och växa som individer. På Olofströmshus har vi alltid kunden i fokus och vi är stolta över att våra hyresgäster en gång utsett oss till Sveriges bästa bostadsbolag.

Fastighetsskötare vikariat

Vi söker nu en vikarierande fastighetsskötare som vill ingå i vårt team för att hålla våra fastigheter i bästa skick. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande jobb i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att påverka.

Roll och uppgifter

Som fastighetsskötare jobbar du med tillsyn, skötsel och reparation av bostäder och lokaler. En del av arbetsuppgifterna består i skötsel av utemiljö runt våra fastigheter. Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder. Du arbetar tillsammans med ett antal personer representerade från olika yrkesgrupper som krävs för att sköta ett stort och varierat fastighetsbestånd. Du hanterar dina egna arbetsordrar via vårt fastighetssystem. Beställning av material gör du via vårt datoriserade system. Därefter följer du upp beställningarna och hanterar dina fakturor.
Beredskap kan komma att ingå.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet eller utbildning inom området är meriterande.
  • Du har god datorvana.
  • B-körkort är ett krav.
  • Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och god servicekänsla.

Personlighet

Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina verksamhetsområden framåt. Du har lätt för att arbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Hos oss är kunden i centrum och då vi har daglig kontakt med våra kunder innebär detta att du ska vara serviceinriktad och flexibel med god samarbetsförmåga.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen med din ansökan.

Vi arbetar för att alla våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald då vi tror att detta bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Inför en eventuell anställning får du lämna ett utdrag ur belastningsregistret samt genomgå drogtest.

Körkort

B-körkort krävs 

Varaktighet/arbetstid

Heltid, vikariat 6 månader med chans till förlängning.
Tillträde enligt ök.
Vi tillämpar provanställning.

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Skicka din ansökan till rekrytering@olofstromshus.se
Märk din ansökan ”fastighetsskötare vikariat”
OBS! Bifoga ditt CV och gärna ett foto på dig själv!
Glöm inte att skriva några rader om dig själv och varför just du passar bäst i rollen som fastighetsskötare i vårt team.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Frågor angående tjänsten som vikarierande fastighetsskötare besvaras av:
Förvaltare Christer Vidén, 0454-20 44 41eller via mail christer.viden@olofstromshus.se

Fastighetschef Alija Balta, 0454-20 44 27 eller via mail alija.balta@olofstromshus.se