Ekerydsplan

Ekerydsplan är ett grönskande område med härliga grönytor och lekplatser. Vår fina park inbjuder till uteliv och samvaro. Oavsett var i området du bor har du gångavstånd till både förskola, grund- och gymnasieskola och även centrum och dess utbud.

Klicka här för mer info om våra fina park med både padelbana, vattenlek och stortvättstuga.

Ekerydsplan är också det av våra områden som har störst och mest varierat utbud – här finns allt från mindre enrumslägenheter med kokvrå, till våra omåttligt populära radhus i tre plan med egen trädgård och uteplats. Här hittar du även några av våra populära storlägenheter – hopslagna lägenheter som öppnats upp till unika bostäder med fantastiska planlösningar och möjligheter.

Nämnas bör också att många av våra lägenheter på markplan har fina inglasningar och även till balkonger erbjuds i de flesta fall inglasning som tillval.
För trygghetens skull har samtliga trapphus i området försetts med porttelefoner.

Eco Living
På Ekerydsområdet hittar du vårt fantastiska odlingsområde. Läs gärna mer om Eco Living här…

Kabel-TV och internet

I din hyra ingår kabel-tv med basutbud från Olofströms Kabel-TV. Då deras utbud är digitalt kan du behöva en digitalbox till din tv för att få tillgång till utbudet. Kontakta Olofströms Kabel-TV för mer information.
Bredband och telefoni ingår inte i hyran. Bredband kan du beställa via Olofströms Kabel-TV.

Vilken sorts anslutning för internet finns i våra områden? Läs här vilka områden som är anslutna till fiber.

Butiker och service
En kort promenad från våra bostäder i området tar dig till centrum med shopping, restauranger, biograf, mataffärer och annat serviceutbud du kan tänkas behöva i vardagen.

Barnomsorg och skolor
Som boende på familjevänliga Ekerydsplan har du gymnasium och förskola på bara ett par minuters promenadavstånd. Till låg-, mellan- och högstadieskola är det cykelavstånd med viss trafik emellan.

Fritid
Bor du på Ekeryd är det gångavstånd till såväl ishall, idrottshall som simhall.

Med cykel tar det cirka tio minuter till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar som erbjuder ett rikt utbud vad gäller bad, kanoting, vandring, camping, en storslagen natur och mycket, mycket mer.
I området finns också kommunens populära aktivitetshus Växtverket för barn och ungdomar.

Kommunikationer
Området Ekeryd ligger bara några hundra meter från Olofströms resecentrum.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information