Padelbana, vattenlek och stortvättstuga

I vår fina park på Ekeryd finns massor av olika aktiviteter. För barnen finns en vattenlek att plaska i som är i gång när säsongen tillåter. Här finns också annan lekutrustning, utegym och padelbana för den som tycker om att hålla i gång.

Där hittar ni även vår stortvättstuga med moderna, självdoserande maskiner och som dessutom innehåller en mindre mattvätt.

Vattenlek

Vattenleken är öppen vissa tider på dygnet de varmare månaderna på året. Den får användas av alla plasksugna barn. Intill finns även lekyta, grönområden, sittbänkar och grillplats.

Stortvättstuga och mattvätt

I den fina stortvättstugan finns tre set med ”vanliga” tvättmaskiner och en tvättmaskin för mindre mattor upp till 12 kg. Den ”vanliga” tvättutrustningen är avsedd för våra kunder på Ekeryd men mattvätten får nyttjas av kunder även från våra övriga områden. Samtliga tvättmaskiner är självdoserande med miljö- och allergivänligt tvättmedel så tvätt- och sköljmedel ska ej tillsättas.

För att få tillgång till stortvättstugan beställer du en tagg av oss mot en depositionskostnad. För övrigt är tvättstugan gratis att använda men tänk på att avboka ditt pass om du inte kan nyttja det så någon annan kan få möjlighet att tvätta istället. Aktuellt belopp 2022: 300 kr deposition. (beloppet kan komma att justeras).

  • Taggen möjliggör en samtida bokning åt gången precis som en vanlig tvättkolv.
  • Tvättpass bokas på bokningstavlan som sitter på fasaden på byggnaden, eller inne i tvättstugan.
  • Tillgång till tvättstugan kan endast ske under bokat pass.

Padelbanan

Padelbanan på Ekerydsplan är tillgänglig för samtliga våra kunder. För att få tillgång till padelbanan beställer du en tagg av oss mot en depositionskostnad. Därefter betalar du per bokad timme och du blir debiterad via din hyresavi. Aktuella belopp 2022: 500 kr deposition samt 150kr per bokat pass. (beloppen kan komma att justeras).

  • Banan får nyttjas mellan kl 9-21.
  • Padelpass bokas på bokningstavlan som sitter på fasaden på byggnaden intill padelbanan.
  • Tillgång till padelbanan kan endast ske under bokat pass.
  • Tänk på att avboka ditt pass vid förhinder eller dåligt väder för att slippa debitering. Avbokning kan göras fram till passet börjar.

Glöm inte ta med egna rack och bollar.

LYCKA TILL! 

Beställ din tagg och kom igång!

För att få tillgång till padelbanan och stortvättstugan beställer du en tagg genom att maila dina uppgifter till info@olofstromshus.se
Mailet behöver innehålla ditt personnummer eller kundnummer och gärna mobilnummer så vi kan uppdatera dina uppgifter i vårt system.

Leveranstid är ca 5 arbetsdagar och vi kontaktar dig när det är dags att kvittera ut din tagg. Samtliga kostnader så som deposition och timkostnad för padelspel debiteras via din hyresavi. Återbetalning av deposition sker vanligen månaden efter retur av tagg.