Padelbana, vattenlek och stortvättstuga

Mitt i parken på Ekeryd hittar vi vår alldeles egna padelbana som finns till för våra hyresgäster.
Den är belägen mitt emellan Ekerydsplan 16-20 och Rydbergsvägen 1-5. I parken finns också
ett utegym, vattenlek när säsongen tillåter och annan lekutrustning för barnen att roa sig med.
Där hittar ni även vår stortvättstuga med moderna, självdoserande maskiner och som dessutom
innehåller vår enda mattvätt.

Våren 2020 stod padelbanan på Ekeryd äntligen klar för spel. Vi hoppas den kommer bli flitigt använd av våra kunder och bringa mycket glädje och gemenskap.

Intill finns också vår moderna stortvättstuga med självdoserande, miljövänliga maskiner.

Stortvättstuga och mattvätt
Att nyttja stortvättstugan är gratis för våra kunder, men tänk på att avboka din tid om du får förhinder så någon annan kan nyttja tiden istället.

I tvättstugan finns tre set med ”vanliga” tvättmaskiner, som är till för våra kunder boende på Ekeryd.
Det finns även en mattvätt med tillhörande torkutrustning som är till för mindre mattor. Denna kan nyttjas för hyresgäster även från våra övriga områden.

Padelbana
Padelbanan på Ekerydsplan är tillgänglig för samtliga våra kunder. Tagg för bokning beställer du i vår kundtjänst mot en depositionskostnad på 500 kronor och du betalar därefter per bokad timme.*

Tänk på att avboka din tid vid förhinder eller dåligt väder för att slippa debitering. Avbokning kan göras fram till passet börjar. Tänk på att eget rack och bollar krävs.
All bokning sker på displayen som sitter på fasaden till tvättstugan.

Vattenlek
I den fina parken på Ekerydsplan är vår vattenlek öppen vissa tider på dygnet de varmare månaderna på året. Den får användas av alla plasksugna barn. Intill finns även lekyta, grönområden, sittbänkar och grillplats.

Beställ din tagg och kom igång!
För att få tillgång till padelbanan och stortvättstugan beställer du en tagg genom att maila dina uppgifter till info@olofstromshus.se

Leveranstid är ca 5 arbetsdagar och vi kontaktar dig när det är dags att kvittera ut din tagg. För padeltaggen får du betala en depositionsavgift på 500 kronor på din nästa hyresavi, för taggen till stortvättstugan är depositionen 200 kronor. Beloppet får du sen tillbaka när du returnerar din tagg.