- A A A +

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…


Felanmälan kan du göra dygnet runt genom att logga in på mina sidor via webben eller vår app. Genom att göra din felanmälan via mina sidor går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.

Vardagar mellan kl 8.00-12.30 samt mellan 13.30-15.30 kan du också göra din felanmälan genom att ringa 0454-372 22. Vid akuta ärenden ringer du alltid detta nummer oavsett tid på dygnet. Ringer du utanför våra öppettider får du hjälp av vår bemannade trygghetsjour.


Heja Skördedagen

Lördag 29 september är det dags för årets upplaga av populära Skördedagen! Alla är varmt välkomna! Läs programmet här 

Klart med tilldelning för nya bostäderna

Det är nu klart med tilldelning av entreprenör då det gäller uppdraget att bygga de nya bostäderna vid Kvarteret Holjebäck. Glädjande var att vi fick in ett antal anbud.
Vid styrelsemötet torsdagen 30 augusti beslutades att tilldela FBI Tasbud uppdraget, ett företag som vi har fått goda rekommendationer om.

Tiden för överklagan har nu gått ut och nästa steg i processen är att ta fram kontraktsförhandlingar och klargöra tider med byggföretaget. Vi kommer också att lämna in bygglov under de närmaste dagarna.

När vi har mer information och när det är dags för kontraktsskrivning med våra kunder kommer vår uthyrningsavdelning att kontakta kunderna på intresselistan i tur och ordning.

Heja bomöten!

Höstens bomötesrunda är efterlängtad och så här ser agendan ut för hösten 2018: 

Torsdag 20 september kl 18-20 i aktivitetslokalen på Smålandsgatan 1.
Inbjudna är hyresgäster på Smålandsgatan.

Onsdag 26 september kl 13-15 på Södra Kyrkhultsvägen.
Inbjudna är hyresgäster i området.

Torsdag 27 september kl 18-20 i Kyrkhult.
Inbjudna är hyresgäster i Kyrkhult.


Finns vi med i dina framtidsplaner? Registrera dig nu!

Registrera dig nu och samla poäng för framtiden.
Nu är det även möjligt att registrera sig från och med 16 års ålder! Ta dig tre minuter och registrera dig här

Hjärtsäker arbetsplats

Vi är stolta över att vara en av få hjärtsäkra arbetsplatser i vår kommun. Dessutom har vi i de flesta av våra områden hjärtstartare tillgängliga för våra kunder. Klicka här för att se var närmaste hjärtstartare finns.

Heja solenergi!

Som ett led i vårt miljötänk finns solpaneler eller solcellsanläggningar monterade på några av våra fastigheter.
Här kan du se hur mycket några av anläggningarna producerar.

Titta in i vår fågelholk på Ådalsvägen!