- A A A +

Vi är Olofströmshus

Olofströmshus är ett kommunalt bostadsbolag med kommunen som enda aktieägare.
Vi jobbar hela tiden framåt med ledorden kundfokus, team, respekt, glädje och miljö.
Med ett antal lokaler på ca 130 000 m2och cirka 1900 lägenheter är vi den största aktören på marknaden när det gäller hyreslägenheter i Olofströms kommun.
Sedan årsskiftet 2015 förvaltar vi också samtliga kommunens fastigheter så som skolor, idrottsanläggningar och lokaler om ca 75 000 kvadratmeter vilket innebär att vi vuxit till ett bolag med runt 60 anställda som omsätter runt 170 miljoner kronor.

Vi inom Olofströmshus AB tror på framtiden för hyresrätten, eftersom den ger flexibilitet, valmöjlighet och frihet till en rimlig kostnad.
Detta har i vår vision tydliggjorts med följande ord: ”Easy Living” – vilket innebär möjligheternas boende på ett enkelt sätt.

En förutsättning för att lyckas, är att vi har engagerade och affärsmässiga medarbetare som trivs, tar ansvar, visar respekt och ges möjlighet att utvecklas och växa som individer. På Olofströmshus har vi alltid kunden i fokus och vi är stolta över att våra hyresgäster utsett oss till Sveriges bästa bostadsbolag.

Vi söker en förvaltare

Vi förstärker vårt team

Vi söker nu en strukturerad och erfaren fastighetsförvaltare till vårt team. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande jobb i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att påverka.

Som förvaltare på Olofströmshus är du affärsinriktad, drivande och kommunikativ. Du kommer vara ansvarig för den löpande förvaltningen av fastigheter och har ekonomiskt ansvar inom ditt verksamhetsområde. I dina arbetsuppgifter ingår bl. a planering och uppföljning av löpande drift- och underhåll, besiktningar, verksamhetsutveckling, kundkontakter och samordning av entreprenader.
Du kommer också att utveckla och coacha dina medarbetare, leda och fördela arbetsuppgifter och hålla löne- och utvecklingssamtal.
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom förvaltning och bygg och minst tre års arbetslivserfarenhet av förvaltning av fastigheter. Tekniskt kunnande inom byggnadsteknik, erfarenhet av upphandlingar och AFF är meriterande. För att nå framgång i arbetet är du affärsmässig, har stor kapacitet och är driftig.

Personlighet
Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina verksamhetsområden framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete.

Körkort
B

Varaktighet/arbetstid
Heltid, tillsvidare

Lön
Fast lön enligt avtal, ange löneanspråk

Ansökan
Sista ansökningsdag:2018-10-28.
Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
Skicka din ansökan till rekrytering@olofstromshus.se  

Märk din ansökan ”Förvaltare”
OBS! Bifoga ditt CV och gärna ett foto på dig själv!
Glöm inte att skriva några rader om dig själv och varför just du passar bäst i rollen som förvaltare i vårt team.

Frågor angående tjänsten besvaras av fastighetschef Tony Frantz, 0454-37215 eller personalansvarige Linda Eriksson 0454-37203.