Uppdaterade regler för dig som söker nytt boende!

Är du aktivt sökande efter lägenhet hos oss? Vi har viktig information till dig då vi har uppdaterat våra regler för nej-svar och ej-svar.

Som det är idag har vi ibland ett stort antal personer som tackar nej till lägenheter och handläggningen av uthyrningsärendena drar därför ofta ut på tiden.
För att snabbare kunna tillmötesgå den stora efterfrågan på lägenheter och snabba på processen har vi därför gjort förändringarna nedan. På detta sätt hoppas vi kunna hjälpa våra kunder att kunna hitta sitt boende inom rimlig tid.

  • Tackar du nej till ett lägenhetserbjudande från oss 3 gånger inom en 6-månaders period blir du spärrad från att göra nya intresseanmälningar i 6 månader. Givetvis kan du även fortsättningsvis fortsätta att få obegränsat med förslag på lediga lägenheter från oss. Förändringen gäller alltså enbart erbjudande när du aktivt har gjort en intresseanmälan.
  • Missar du att svara på ett erbjudande 3 gånger (s.k ej-svar) inom en 6-månaders period blir du spärrad från att göra nya intresseanmälningar i 6 månader. 

 

Poängräkningen fortgår som vanligt under tiden.
Mer information hittar du här: https://www.olofstromshus.se/att-soka-boende-hos-oss/