Boinflytande och informationskanaler

För oss är det självklart att du som hyresgäst ska få vara med och bestämma över din bostad och dess närmaste
omgivning. Att vara delaktig och påverka beslut som rör det egna bostadsområdet kan ske på många olika sätt.

 

Boinflytande

Din lägenhet, mer än bara en bostad

För oss är kunden i centrum! Vi vill att våra kunder ska engagera sig i sitt boende och sitt område och tror att inflytande är ett av de bästa sätten att öka trivseln för våra hyresgäster. Därför jobbar vi inte bara för våra kunder, utan också tillsammans med dem.

Som exempel bjuder vi kontinuerligt in våra kunder till bomöten i alla våra områden. Där har du som kund möjlighet att lyfta frågor och funderingar som rör dig och dina grannar och inte bara den egna bostaden.

Vi arrangerar också områdesfester och jularrangemang i olika former tillsammans med våra hyresgäster och försöker hela tiden göra vad vi kan för att öka trivseln hos våra hyresgäster.

Gårdsföreningar och aktiviteter för våra hyresgäster

I flera av våra områden har de boende gått samman och bildat s.k. gårdsföreningar. På egen hand, eller ibland med hjälp av oss om man så önskar, arrangerar de egna aktiviteter i sitt område, som exempelvis bingoträffar, fikastunder eller grillkvällar. Ofta äger dessa trevliga träffar rum i någon av våra aktivitetslokaler eller runt grillplatsen i området.

Aktivitetslokaler

I några av våra områden finns sk. aktivitetslokaler eller gemensamhetslokaler i olika storlekar och med varierande utrustning. Dessa lokaler finns till våra hyresgästers förfogande och går att boka mot en liten kostnad för mindre arrangemang. Ett av villkoren är att aktiviteten äger rum dagtid och inte stör närboende hyresgäster.

Vedbastun

Alldeles intill Holjeån, vackert belägen vid Sjöbergs Tomt, finner du vår vedeldade bastu med ett generöst trädäck och tillhörande omklädningsrum med dusch och toalett. Här via vår hemsida kan vem som helst boka tid för en avkopplande stund i bastun. Du som är hyresgäst hos oss hyr den till ett extra förmånligt pris. Boka här…

Odling och Eco Living

I flertalet av våra områden har våra hyresgäster möjlighet att odla och få utlopp för sina gröna fingrar genom en odlingslott eller pallkrage. Detta har skapat fantastiska mötesplatser för våra kunder. Är du också intresserad av att vara med och odla? Kontakta oss för mer information eller läs här: Eco Living

Våra informationskanaler

  • Digitala meddelandetjänsten
  • Webben
  • Facebook
  • Instagram

Vi använder oss i första hand av vår digitala meddelandetjänst som gör att vi snabbt och effektivt på ett miljövänligt sätt kan nå ut till våra kunder. Därför är det viktigt att du som kund alltid ser till att de kontaktuppgifter vi har till dig är korrekta. Behöver vi däremot tillträde till din lägenhet på grund av underhållsarbete eller om det gäller en driftstörning som väsentligt påverkar dig etc. kontaktar vi dig alltid genom en informationslapp i brevlådan. I anslutning till de flesta av våra kretsgårdar sitter också anslagstavlor där vi kontinuerligt uppdaterar informationen. Vi kommunicerar också till stor del via vår webb samt sociala medier, så följ oss gärna på Facebook och Instragram!