Rekrytering

Här kan du se om vi har några pågående rekryteringar!

 

Vilka är vi?  

Olofströmshus är ett allmännyttigt bostadsbolag med kommunen som enda aktieägare. Verksamheten är uthyrning av bostäder och lokaler i Olofströms kommun. Vi jobbar hela tiden framåt med ledorden kundfokus, team, respekt, glädje och miljö.

Med ett antal lokaler på ca 30 000 kvadratmeter och ca 1900 lägenheter är vi den största aktören på marknaden när det gäller hyreslägenheter i Olofströms kommun.
Sedan årsskiftet 2015 förvaltar vi också samtliga kommunens fastigheter så som skolor, idrottsanläggningar och lokaler om 75 000 kvadratmeter vilket innebär att vi vuxit till ett bolag med 65 anställda som omsätter 170 miljoner kronor.

Vi inom Olofströmshus AB tror på framtiden för hyresrätten, eftersom den ger flexibilitet, valmöjlighet och frihet till en rimlig kostnad.
Detta har i vår vision tydliggjorts med följande ord: ”Easy Living” – vilket innebär möjligheternas boende på ett enkelt sätt.

En förutsättning för att lyckas, är att vi har engagerade och affärsmässiga medarbetare som trivs, tar ansvar, visar respekt och ges möjlighet att utvecklas och växa som individer. På Olofströmshus har vi alltid kunden i fokus och vi är stolta över att våra hyresgäster utsett oss till Sveriges bästa bostadsbolag.

Vi har för närvarande inga pågående rekryteringar.