Ekeryds park

I vår fina park på Ekeryd finns massor av olika aktiviteter. För barnen finns en vattenlek att plaska i som är i gång när säsongen tillåter. Här finns också annan lekutrustning och utegym för den som tycker om att hålla i gång.

Där hittar ni även vår stortvättstuga med moderna, självdoserande maskiner och som dessutom innehåller en mindre mattvätt.

Vattenlek

Vattenleken är öppen vissa tider på dygnet de varmare månaderna på året. Den får användas av alla plasksugna barn. Intill finns även lekyta, grönområden, sittbänkar och grillplats.

Stortvättstuga och mattvätt

I den fina stortvättstugan finns tre set med ”vanliga” tvättmaskiner och en tvättmaskin för mindre mattor upp till 12 kg. Den ”vanliga” tvättutrustningen är avsedd för våra kunder på Ekeryd men mattvätten får nyttjas av kunder även från våra övriga områden. Samtliga tvättmaskiner är självdoserande med miljö- och allergivänligt tvättmedel så tvätt- och sköljmedel ska ej tillsättas.

För att få tillgång till stortvättstugan beställer du en tagg av oss mot en depositionskostnad. För övrigt är tvättstugan gratis att använda men tänk på att avboka ditt pass om du inte kan nyttja det så någon annan kan få möjlighet att tvätta istället. Aktuellt belopp 2022: 300 kr deposition. (beloppet kan komma att justeras).

  • Taggen möjliggör en samtida bokning åt gången precis som en vanlig tvättkolv.
  • Tvättpass bokas på bokningstavlan som sitter på fasaden på byggnaden, eller inne i tvättstugan.
  • Tillgång till tvättstugan kan endast ske under bokat pass.

Beställ din tagg och kom igång!

För att få tillgång till stortvättstugan beställer du en tagg genom att maila dina uppgifter till info@olofstromshus.se
Mailet behöver innehålla ditt personnummer eller kundnummer och gärna mobilnummer så vi kan uppdatera dina uppgifter i vårt system.

Leveranstid är ca 5 arbetsdagar och vi kontaktar dig när det är dags att kvittera ut din tagg. Kostnad för deposition debiteras via din hyresavi. Återbetalning av deposition sker vanligen månaden efter retur av tagg.