Laddstolpe viktig milstolpe för framtiden

Nu är första kontraktet signerat för vår första laddstolpe någonsin och det ingen mindre än kommunikationschef vid Volvo i Olofström Andelko Cituljski, som är den nöjda kunden, något som även BLT uppmärksammade vid en träff idag.

-Vi har bott här på Smålandsgatan sen 2005 och följt Olofströmshus positiva utveckling genom åren. Vi har helt enkelt blivit förförda av ”Easy Living” säger han med ett leende och berömmer oss för våra kontinuerliga förbättringar genom åren.

Han menar att tillgången till laddstolpen förstärker att vi som bostadsbolag bidrar till en hållbar framtid som kommer att attrahera framtidens hyresgäster och det sträcker vi på oss för.
Inte minst med tanke på att Andelko i sin roll som kommunikationschef på Volvo har full koll på framtidens fordon.

-Ja, nu är hållbarhet lika viktigt för oss som säkerhet. 2030 ska alla våra bilar vara helelektriska, redan 2025 är planen att hälften är laddhybrider och andra hälften helelektriska.

-Många av våra anställda har förmånsbilar, hos oss i Olofström är det 755 bilar i dagsläget, varav 125 redan är laddhybrider, så våra egna 102 laddplatser har redan börjat stå fulla på dagarna. Att ha en egen plats här på hemmaplan känns väldigt bra, lägger han till.

Siffrorna ger oss en uppfattning om att vi är rätt i tiden. Vår marknadschef Helen Gunnarsson berättar att vi tittar på möjlighet att installera laddstolpar även i fler områden, och att det är efterfrågan som spelar in när vi planerar nästa placering.

Vi påminner än en gång våra kunder som är intresserade av att hyra en parkering med laddstolpe att höra av sig till oss med sin intresseanmälan.