Marklägenheter planeras i gamla Pastorsexpeditionen på Bredgatan

Förhoppningsvis kommer alla detaljerna kring köpet att lösas under eftermiddagen, berättar Lindahl och avslöjar att planerna är att bygga två till tre marklägenheter med vardera två till tre rum och kök.

Läget är centralt och bra, men samtidigt väldigt lugnt och skönt med en helt fantastisk baksida om man bara gör något åt vegetationen, fortsätter han. Den enda grannen där bak är ju den fastighet där Pastorsexpeditionen huserar idag.

Projektering kommer att påbörjas omgående tillsammans med arkitektbyrån Sesam som också ligger bakom framgångsrika ombyggnationer som Tullbacken, Solbacken i Kyrkhult och Läkarvillan i Jämshög.
Om allt går igenom så kommer vi att jobba för att ta över fastigheten nu 1 juli, berättar Lindahl vidare och förhoppningen är att de nya marklägenheterna kan stå klara redan till årsskiftet.

Samtidigt uppmanar han de som är intresserade av de nya lägenheterna att höra av sig direkt till kundmottagningen och sätta upp sig på en intresselista. Principen först till kvarn gäller och enligt vad vi kan ana på de förfrågningar vi har från kunder idag kommer det vara ett stort intresse för projektet.
Det är sedan februari klart med övertagandet av grannfastigheten Metallhuset. Vad som kommer att inrymmas i de lokalerna är i dagsläget inte klart.
Mer information följer dels i Easy Living, här på vår hemsida och Facebooksida.