Bredgatan

Bredgatan och Östra Storgatan 18 är ett av våra nyare områden med lite annorlunda lägenheter. Här bjuds annorlunda planlösningar och lite rymligare bostäder.
Här har du nära till allt men flertalet av husen ligger ändå inte mitt på huvudgatan. Lägenheterna är belägna på Bredgatan 10 – 12, 13, samt 22 – 28 och även lägenheterna på Östra Storgatan 18 räknas till detta område.
Alla trapphusen har hiss och flertalet av lägenheterna har stora, inglasade balkonger som kan förlänga sommarhalvåret.

Butiker och service
En mycket kort promenad tar dig till huvudgatan och du kan ta del av dess shopping- och serviceutbud. Mitt i city har du också restauranger, biograf, mataffärer och annat du kan tänkas behöva i vardagen.

Barnomsorg och skolor
Från Bredgatan är det cykelavstånd till låg- och mellanstadieskola, men med viss trafik emellan och lika nära är det till högstadie-och gymnasieskola.

Fritid
Bor du på Bredgatan är det gångavstånd till såväl ishall, idrottshall och simhall och cirka tio minuter med cykel tar dig även till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar.

Kommunikationer
Från Bredgatan är det ungefär 500 meter till Olofströms resecentrum och du har ett flertal närliggande orter på nära håll. Vill du söderöver tar det dig cirka tre timmar att nå Köpenhamn.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information