Centrum

Våra bostäder i centrum ligger verkligen mitt i city. Här bor du lugnt men med ett mycket centralt läge och med närhet till precis allt.
Oavsett var i området du bor har du vackra omgivningar med ådrag och grönområden runt husknuten, och för många familjer lockar gångavståndet till storlekplats och fritidsaktiviteter.
Området lockar även många äldre som uppskattar närheten till allt och möjligheten att kunna låta bilen stå. För trygghetens skull har samtliga trapphus i området försetts med porttelefoner.
Till centrum hör några av våra äldsta fastigheter på Östra Storgatan och Nedre Brogatan, och ett stenkast därifrån finner du också våra nyare lägenheter på Ådalsvägen och Östra Storgatan 45.

Butiker och service
Det räcker nästan med att öppna ytterdörren så har du matbutiker, biograf, restauranger och all tänkbar shopping lätt tillgänglig. Även tandläkare, frisörsalonger och annat som kan behövas då och då.

Barnomsorg och skolor
Som boende i centrum har du inte mer än några minuters bilfärd till olika sorters skolor och förskolor och det är lätt att ta sig med cykel eller promenad till högstadie-och gymnasieskola.

Fritid
Bor du I centrum är det gångavstånd till såväl ishall, idrottshall och simhall och cirka tio minuter med cykel tar dig även till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar. Genom att lösa ett fiskekort kan den fiskeintresserade sysselsätta sig i åarna som flyter genom centrum.

Kommunikationer
Från ett av våra hus i centrum är det inte mer än 50 meter till Olofströms resecentrum och därifrån har du ett flertal närliggande orter på nära håll. Vill du söderöver tar det dig cirka tre timmar att nå Köpenhamn.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information