Kyrkhult

Kyrkhult är ett litet samhälle ungefär en mil norr om Olofström. Att bo här är lugnt och trivsamt – nära till naturen och härliga promenadstigar invid Södersjön. Boendet är varierat för både gammal och ung, och gemensamt för många av våra hyresgäster här är att de tycker om lugn och ro.

Populära Vilshultsvägen med sina två trevåningshus är vårt äldsta område i Kyrkhult, och förutom detta finns också omtyckta Hasselvägen och radhuslängorna på Fridaforsvägen och Gårdsjövägen.
Liksom i Jämshög finns här också ett seniorboende med rymliga lägenheter med hög standard och fokus på trygghet och tillgänglighet. Seniorboendet Solbacken på Fridaforsvägen 1 har en tillhörande gemensamhetslokal och i källaren kan de boende ta del av träningsmöjligheter, bastu och jacuzzi. Här bor du som är 55 år eller äldre.

Butiker och service
Pizzeria, vårdcentral och tandläkare finns på gångavstånd. Mataffär finns i Olofströms tätort.

Barnomsorg och skolor
Våra hyresgäster i Kyrkhult har låg- och mellanstadieskola på nära håll och via skolskjuts tar de äldre eleverna sig till skolorna inne i Olofström.

Fritid
I Kyrkhult finns såväl en egen fotbolls- som friidrottsförening. Efter några minuters bilfärd till Olofström når du både ishall, idrottshall och simhall.
I Kyrkhult finns fina badplatser och motionsspår och du har nära till vacker natur.

Kommunikationer
Från Kyrkhult finns dagliga bussförbindelser till Olofström, och därifrån tar du dig enkelt vidare. Vill du söderöver tar det dig cirka tre timmar att nå Köpenhamn.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information

 

 

OBS! Tecknar du kontrakt innan sista augusti 2020 på valfri lägenhet i Kyrkhult får du
500 kronor i rabatt i månaden året ut! Erbjudandet går att kombinera med andra rabatter.