Sjöbergs Tomt

Våra populära radhus på Sjöbergs Tomt är som gjorda för dig som vill ha ett mellanting mellan lägenhet och ett eget litet hus. I våra fina småhus byggda 2009 finns två, tre och fyrarumslägenheter, alla med egen tvättmaskin och tumlare, helkaklade badrum och allmänt hög standard. Helt enkelt något för dig som vill ha det där lilla extra.
Utanför ytterdörren och balkongdörren finns en egen liten trädgård eller täppa, perfekt för dig med gröna fingrar, eller för familjen som vill kunna låta barnen leka ute på tomten.

Mer centralt än så här är svårt att bo – och ändå upplevs området som lugnt och skönt med goda parkeringsmöjligheter.

Några av våra lägenheter på Sjöbergs tomt ligger fantastiskt vackert precis invid ån, vår populära vedeldade bastu och dess grönskande omgivningar. Bastun finns tillgänglig för uthyrning för allmänheten men våra boende på Sjöbergs Tomt nyttjar den gratis!
Bokning sker här via vår hemsida.

Hyran som anges är kallhyra, det innebär att kostnad för värme och varmvatten tillkommer.

Butiker och service
Östra Storgatan – där de flesta butiker, restauranger och serviceföretag är belägna – ligger precis utanför ytterdörren och ett stenkast bort finns biograf, tandläkare och läkarmottagningar.

Barnomsorg och skolor
Som boende på Sjöbergs Tomt har du inte mer än några minuters bilfärd till ortens skolor och förskolor och ungdomar tar sig lätt med cykel eller med en promenad till högstadie-och gymnasieskola.

Fritid
Från Sjöbergs Tomt är det gång- eller cykelavstånd till såväl ishall, idrottshall och simhall och cirka tio minuter med cykel tar dig även till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar.

Kommunikationer
Från Sjöbergs tomt är det ungefär 500 meter till Olofströms resecentrum och du har ett flertal närliggande orter på nära håll. Vill du söderöver tar det dig cirka tre timmar att nå Köpenhamn.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information