Skogsbacka

Vårt fina område Skogsbacka ligger nära både natur, badplats, skola och förskola. Här finner du allt från mindre enrumslägenheter till småhus med hela fyra rum och kök i markplan och många av husen har också en egen uteplats eller altan.
Utemiljön i området är lummig och grön. Efter önskemål har vi anlagt en boulebana som ger förutsättningar till många sköna utekvällar när vädret tillåter och bidrar till gemenskap och samhörighet bland de boende.

Butiker och service
Mataffärer och övrigt utbud i centrum ligger ungefär 1500 meter bort och bussförbindelser finns.

Barnomsorg och skolor
De boende i Skogsbacka har förskola och lågstadieskola på bara fem minuters promenadavstånd och med cykel tar sig ungdomarna lätt till högstadie- och gymnasieskolor cirka två kilometer bort.

Fritid
Ska du till ishall, idrottshall och simhall går det snabbast att ta bilen. Men du som föredrar att gå eller cykla har ca två kilometer att få upp värmen på.
Från Skogsbacka har du nära till Halen, Blekinges största insjö, som erbjuder ett rikt utbud vad gäller bad, kanoting, vandring, camping, en storslagen natur och mycket, mycket mer.

Kommunikationer
Från Skogsbacka är det cirka två kilometer till Olofströms resecentrum och vill du söderöver tar det dig cirka tre timmar att nå Köpenhamn därifrån.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information