Södra Kyrkhultsvägen

I en lummig och härlig miljö som ger en känsla av radhusområde, hittar du det där lilla extra i dessa mysiga lägenheter. Detta är ett område dit många lite äldre söker sig då lägenheterna upplevs som ett mellanting av eget hus och lägenhet, och några av dem är också delvis tillgänglighetsanpassade.

På nära gångavstånd finns såväl vårdcentral som mataffär och området ligger i nära angränsning till vackert grönområde nära Snöfflebodaån. Enligt många hyresgäster råder en mycket trevlig och gemytlig stämning och gemenskap bland de boende och områdets egen boulebana används gärna till trevliga stunder för de boende.

Kabel-TV och internet

I din hyra ingår kabel-tv med basutbud från Olofströms Kabel-TV. Då deras utbud är digitalt kan du behöva en digitalbox till din tv för att få tillgång till utbudet. Kontakta Olofströms Kabel-TV för mer information.
Bredband och telefoni ingår inte i hyran. Bredband kan du beställa via Olofströms Kabel-TV.

Vilken sorts anslutning för internet finns i våra områden? Läs här vilka områden som är anslutna till fiber.

Butiker och service
En kort promenad från våra bostäder på Södra Kyrkhultsvägen tar dig till centrum med shopping, restauranger, biograf, mataffärer och annat serviceutbud du kan tänkas behöva i vardagen.

Barnomsorg och skolor
Från Södra Kyrkhultsvägen är det cykelavstånd till både förskolor, grundskolor och gymnasieskola med viss trafik emellan.

Fritid
Från området är det gångavstånd till såväl ishall, idrottshall som simhall.

Med cykel tar det cirka tio minuter till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar som erbjuder ett rikt utbud vad gäller bad, kanoting, vandring, camping, en storslagen natur och mycket, mycket mer.

Kommunikationer
Holjebäck ligger bara några hundra meter från Olofströms resecentrum.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information