Södra Kyrkhultsvägen

I en lummig och härlig miljö som ger en känsla av radhusområde, hittar du det där lilla extra i dessa mysiga lägenheter. Detta är ett område dit många lite äldre söker sig då lägenheterna upplevs som ett mellanting av eget hus och lägenhet, och några av dem är också delvis tillgänglighetsanpassade.

På nära gångavstånd finns såväl vårdcentral som mataffär och området ligger i nära angränsning till vackert grönområde nära Snöfflebodaån. Enligt många hyresgäster råder en mycket trevlig och gemytlig stämning och gemenskap bland de boende och områdets egen boulebana används gärna till trevliga stunder för de boende.

Butiker och service
En kort promenad från området har du mataffär med generösa öppettider och ett stenkast därifrån finns Olofströms Vårdcentral och ett av våra äldreboenden. Bensinstation hittar du också inom några hundra meter och en kort promenad tar dig till centrum.

Barnomsorg och skolor
Barn från fjärde klass och uppåt har bra cykelvägar till sina respektive skolor.

Fritid
Från Södra Kyrkhultsvägen är det kort gång- eller cykelavstånd till såväl ishall, idrottshall och simhall och på cirka tio minuter med cykel tar du dig även till ridhus, intilliggande motionsspår och Blekinges största insjö Halen och dess vackra omgivningar.

Kommunikationer
Från Södra Kyrkhultsvägen är det cirka en kilometer till Olofströms resecentrum och ska du ta dig söderöver når du Köpenhamn på cirka tre timmar.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information