Tullbacken – för dig över 60 år

På Tullbacken finns 24 lägenheter i varierande storlekar från 1,5 rum och kök till rymligare 3-rumslägenheter.

Lägenheterna färdigställdes 2012 som ett trygghetsboende med hög tillgänglighet och standard med genomgående parkettgolv, gedigna ekkök och vitvaror i kök och kakel och klinkers i badrummen samt egen tvättmaskin och torktumlare.

De rymliga inglasade balkongerna med skjutglaspartier har alla utsikt mot områdets vackra vinterträdgård som bjuder in till gemenskap och samvaro. Förutom vinterträdgården finns även en gemensamhetslokal för de boende att träffas och trivas i och där de boende gärna spenderar sina dagar.

På Tullbacken är tillgängligheten väldigt hög, men stort fokus har även lagts på både trygghet och säkerhet och som exempel är samtliga utrymmen utrustade med sprinklers i taket.

För att teckna avtal på Tullbacken krävs att du fyllt 60 år.

Tullbacken ligger vackert beläget i centrala Jämshög, ett stenkast från mataffär och restaurang. Med sin närhet till vacker natur och det centrala, men ändå lugna läget, har Tullbacken blivit ett mycket populärt boende.
Som en extra service till de boende finns i suterrängplan en övernattningslägenhet som hyresgästerna kan boka mot en liten kostnad. Perfekt när släkt och vänner kommer på besök och den egna lägenheten inte riktigt räcker till.

Kabel-TV och internet

I din hyra ingår kabel-tv med basutbud från Olofströms Kabel-TV. Då deras utbud är digitalt kan du behöva en digitalbox till din tv för att få tillgång till utbudet. Kontakta Olofströms Kabel-TV för mer information.
Bredband och telefoni ingår inte i hyran. Bredband kan du beställa via Olofströms Kabel-TV.

Vilken sorts anslutning för internet finns i våra områden? Läs här vilka områden som är anslutna till fiber.

Butiker och service

Jämshög finns det mesta du kan behöva så som restaurang, mataffär och tandläkarmottagning.

Barnomsorg och skolor
Jämshög är en ort där småbarnsfamiljer inte behöver sakna något.
Förskola, låg- och mellanstadieskolan samt Jämshögs Folkhögskola finns i byn.
Högstadie- och gymnasiumskola finns inne i Olofström.

Fritid
Jämshög har ett eget föreningsliv utöver utbudet som finns i Olofström.

När det gäller avstånd till sjön Halen, Blekinges största insjö som erbjuder ett rikt utbud vad gäller bad, kanoting, vandring, camping, en storslagen natur och mycket, mycket mer, ligger detta någon km bort, precis som ishall, idrottshallar och simhall.

Kommunikationer
Från Jämshög är det cirka fyra kilometer till Olofströms resecentrum men av- och påstigningsplats för många turer finns i byn.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information