Tullbacken – för dig över 60 år

I Jämshög ligger fina Tullbacken som färdigställdes under 2012. Här finns 24 riktigt fina lägenheter i olika storlekar: 1,5 rok, 2 rok, 2,5 rok och 3 rok.

Gemensamt för samtliga lägenheter är den mycket höga standarden: ekparkett genomgående i samtliga rum, kakel, klinkers, tvättmaskin och torktumlare i badrummen, fint ekkök med moderna vitvaror samt rymliga inglasade balkonger med skjutglaspartier och utsikt mot områdets vackra vinterträdgård.
I källaren finns en gemensamhetslokal för de boende att träffas och trivas i tillsammans och den fantastiska vinterträdgården är också en plats där de boende gärna spenderar sina dagar.
På Tullbacken är tillgängligheten väldigt hög, men stort fokus har även lagts på både trygghet och säkerhet och som exempel är samtliga utrymmen utrustade med sprinklers i taket.

Tullbacken ligger vackert beläget i centrala Jämshög, ett stenkast från mataffär och restaurang. Med sin närhet till vacker natur och det centrala – men ändå lugna – läget – har Tullbacken blivit ett mycket populärt boende.

Som en extra service till de boende finns i suterrängplan en övernattningslägenhet som hyresgästerna mot en liten kostnad har till sitt förfogande. Perfekt när släkt och vänner kommer på besök och den egna lägenheten inte riktigt räcker till.

OBS! För att skriva kontrakt på Tullbacken ska du ha fyllt 60 år!

Kabel-TV och internet

I din hyra ingår kabel-tv med basutbud från Olofströms Kabel-TV. Då deras utbud är digitalt kan du behöva en digitalbox till din tv för att få tillgång till utbudet. Kontakta Olofströms Kabel-TV för mer information.
Bredband och telefoni ingår inte i hyran. Bredband kan du beställa via Olofströms Kabel-TV.

Vilken sorts anslutning för internet finns i våra områden? Läs här vilka områden som är anslutna till fiber.

Butiker och service

Jämshög finns det mesta du kan behöva så som restaurang, mataffär och tandläkarmottagning.

Barnomsorg och skolor
Jämshög är en ort där småbarnsfamiljer inte behöver sakna något.
Förskola, låg- och mellanstadieskolan samt Jämshögs Folkhögskola finns i byn.
Högstadie- och gymnasiumskola finns inne i Olofström.

Fritid
Jämshög har ett eget föreningsliv utöver utbudet som finns i Olofström.

När det gäller avstånd till sjön Halen, Blekinges största insjö som erbjuder ett rikt utbud vad gäller bad, kanoting, vandring, camping, en storslagen natur och mycket, mycket mer, ligger detta någon km bort, precis som ishall, idrottshallar och simhall.

Kommunikationer
Från Jämshög är det cirka fyra kilometer till Olofströms resecentrum men av- och påstigningsplats för många turer finns i byn.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information