Vilboken

I vårt område Vilboken finns ett varierat utbud av såväl en- som femrumslägenheter. De är belägna i tre – eller fyravåningshus och en liten bit härifrån hittar du även Skogsbacka – ett fantastiskt, litet radhusområde med olika stora lägenheter.

Mitt i vårt område Vilboken ligger den nya fantastiska förskolan som stod klar 2017, samt Vilboksskolan, en låg- och mellanstadieskola. Med bilfri innergård är Vilboken ett mycket omtyckt område. Här finns gott om grönområden och härliga miljöer som lämpar sig fint för utevistelse. För trygghetens skull är porttelefoner installerade i samtliga trappor i området.

Tack vare läget är Vilboken också ett mycket populärt område hos dem som uppskattar närhet till vacker natur, skog och bad och även till vårt största industriområde kring Volvo.

Kabel-TV och internet

I din hyra ingår kabel-tv med basutbud från Olofströms Kabel-TV. Då deras utbud är digitalt kan du behöva en digitalbox till din tv för att få tillgång till utbudet. Kontakta Olofströms Kabel-TV för mer information.
Bredband och telefoni ingår inte i hyran. Bredband kan du beställa via Olofströms Kabel-TV.

Vilken sorts anslutning för internet finns i våra områden? Läs här vilka områden som är anslutna till fiber.

Butiker och service

Mataffärer och övrigt utbud i centrum ligger ungefär två km bort.

Barnomsorg och skolor
Runt hörnet ligger områdets nya fina förskola samt låg- och mellanstadieskola.
Till högstadie- och gymnasieskola är det cykelavstånd.

Fritid
Från Vilboken är det promenadavstånd till sjön Halen, Blekinges största insjö, som erbjuder ett rikt utbud vad gäller bad, kanoting, vandring, camping, en storslagen natur och mycket, mycket mer.
Ishall, idrottshallar och simhall ligger ca tre km bort.

Kommunikationer
Från Vilboken är det cirka tre kilometer till Olofströms resecentrum.

Tilltalar detta området dig? Se här om det finns några lediga lägenheter att söka.

Mer information