- A A A +

Gör din felanmälan här!

Felanmälan kan du göra dygnet runt antingen här på webben i vårt system LIVING eller genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner. Allra smidigast är att logga in på "Mina sidor" och anmäla vad du vill ha hjälp med under fliken "Mitt boende". Där kan du också följa ditt ärende och se dess status. Ordern går då direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan. 

Felanmälan kan du också göra via vårt formulär här på webben eller via telefon 0454 - 372 22.

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Välkomna på ännu ett hönsrelease!

Måndag 7 december kl. 09.30 bjuder vi in till hönsrelease på Brännaregårdens boende i Olofström.

Vårt projekt ECO-Living fortsätter med oförminskad styrka. Näst ut är det särskilda boendet Brännaregården som ska få nya hyresgäster i form av sex Lohmanhöns som kommer att flytta in i den nya, vinterbonade hönsgården.  
Hönsen bjuder förhoppningsvis på en spännande ”fotbollsmatch” där tre hönor representerar Jämshögs IF och tre representerar Olofströms IF.

Välkomna till en spännande match!

Begränsad service torsdag 3 december

På grund av teknisk uppgradering av vårt system kommer vi inte kunna utföra uppsägningar och kontraktsskrivningar och andra åtgärder som kräver tillgång till Momentum.
Detta gäller under hela torsdag 3 december. Fredag kl. 8.00 beräknas systemet vara igång igen.

Fortsatt fokus på trygghet och tillgänglighet framöver

Sedan ett par år arbetar vi tillsammans med flera organisationer och föreningar i ett trygghet och tillgänglighetsprojekt. Det handlar bland annat om brandsäkerhet och skydd, kommunikation och nätverk samt bostadsmiljön och framkomligheten.

Efter att ha fått i uppdrag från Olofströms kommun att genomföra en tillgänglighetsinventering över våra områden tog projektet ett riktigt avstamp under början av 2015. Målet var att få ihop ett underlag för strategisk planering kring tillgänglighetsfrågor.

Enkelt förklarat – hur tillgängliga är våra områden för våra hyresgäster? Vad är bra och vad kan bli bättre?
Läs mer här...

Stort intresse bland besökarna årets Skördedag

Det blev en helt fantastisk Skördedag ännu en gång. Solen sken ikapp med de många besökare som minglade runt i centrum och njöt i solskenet.

Över 80 personer ville vara med och svara på den minienkät om utemiljö som Olofströmshus trädgårdsmästare Marina Eaton Wernersdotter och Kristina Olsson tagit fram dagen till ära.
Det fina gensvaret gjorde att vi bestämde oss för att lotta ut två lökkrukor, i stället för utlovade en, bland de som svarade och de lyckliga vinnarna Inger Sällström och Helle Karlson kommer att hämta ut sina fina lökkrukor i nästa vecka.
Alla idéer och förslag som kom in via enkäten kommer att sammanställas och gås igenom. I de fall de rör kommunen och inte Olofströmshus kommer de att vidarebefordras till den de berör.

Varmt tack till alla er som kom och besökte oss!

Toppenlokal ledig mitt i city!

Affärslokal, Östra Storgatan 35 på 177 kvadratmeter där Strössel senast har haft sin verksamhet är nu ledig för uthyrning.

Den ljusa och fräscha lokalen har gott om utrymmen med lastbrygga på baksidan. För mer information kontakta Michael Örknér på mail michael@olofstromshus.se eller telefon 0454-372 05.

Utveckling av ECO Living genom trädplantering med barnen och Lions

Tillsammans med barn från förskoleklassen på Ekerydsskolan och Lions representanter Glenn Östergaard och Lars-Erik Larsson var det så dags att plantera de buskar som ska komma att pryda innergården på Ekeryd.

Buskarna kommer ge skörd i form av vinbär och förhoppningsvis kan barnen - och alla som vill - plocka de smaskiga bären redan nästa sommar.
Smultron och björnbär, rabarber och krusbär är också något som kommer att finnas på innergården vid Frödingvägen när sommaren kommer.
Projektet med trädplanteringarna är ett samarbete mellan Olofströmshus och Lions där Lions bidragit till att förverkliga barnens drömmar om en grönare, skönare innergård.
Pengarna som Olofströmshus bidrar med kommer från insamlingar via de arrangemang där hyresgäster och övriga kommuninvånare skänkt pengar. Lions har sen gått in och stöttat upp med ett rejält bidrag så detta blivit möjligt.
Varmt tack till er alla!

Fler bilder ser du här...

Underbar lördag och solsken på Kyrkhultsyran!

Solen sken iallafall till största delen av dagen när vi tillsammans med Nöjestruppen bjöd in till Kyrkhultsyra och familjefest lördag 19 september. Det bjöds på underhållning och matlagning, tipsrunda och hoppborg, häst- och vagnåkning, ansiktsmålning och mycket mycket mer! Dagen avslutade sen med en rafflande femkamp mellan Tulseboda Bikers och BK Union där BK Union till slut stod som vinnare!

Varmt tack till alla som gjorde dagen till den succé den blev och alla som kom med sitt bästa humör! 

Fler bilder ser du här...

Lycklig vinnaren av den fria månadshyran är…

VIKTOR WINBERG!
Stort grattis till vinsten Viktor!

- Tackar! Jag hade nästan glömt bort den där enkäten, berättar Viktor. Men sen när jag såg den ligga på köksbordet kom jag på det igen, och tur var ju det, fortsätter han, som avslöjar att det var i grevens tid han skickade in den.
- Ja, sista dan lyckades jag få iväg den, ler han.
Ett nog så lyckat drag visade det sig!

Vår förhoppning är att Viktor och alla ni andra hyresgäster tar er tid att fylla i den stora enkäten även nästa år när den då kommer ut till hela vårt bestånd.
Tillsammans blir vi bättre!
Let´s go4gold!

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...

Handla hos våra aktörer i EasyLivingkortet!

Riksnyheter

2015-10-28 12:22 , expressen

Den åtalade Nerijus Bilevicius advokat pekade som väntat ut möjligheten att det någon annan kan ha ...

2015-10-23 13:33 , expressen

Höstlov förknippas ofta med resor och dyra sportaktiviteter. Men det finns mängder av nöjen för ...

2015-10-23 13:26 , expressen

Allt fler svenskar väljer att köpa antikviteter på nätet. Bukowskis vd Anna Karin Laurell har märkt ...