- A A A +

Gör din felanmälan här!

Felanmälan kan du göra dygnet runt antingen här på webben i vårt system LIVING eller genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner. Allra smidigast är att logga in på "Mina sidor" och anmäla vad du vill ha hjälp med under fliken "Mitt boende". Där kan du också följa ditt ärende och se dess status. Ordern går då direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan. 

Felanmälan kan du också göra via vårt formulär här på webben eller via telefon 0454 - 372 22.

Öppet hus på Holjeskolan lockade hundratal

Lördag 15 november bjöd vi in till Öppet hus på Holjeskolan och VD Magnus Lindahl med delar av styrelsen och Olofströmshus personal hälsade besökarna välkomna.

Ett hundratal entusiastiska besökare hade sökt sig till den gamla högstadieskol...an denna dag och fick möjlighet att framföra sina önskemål, både genom att möta oss på plats och genom att fylla i en enkät där de kunde kryssa i och skriva ner sina ord och tankar om användningen av skolan. Dagarna innan hade även tipsen så smått börjat strömma in även via vår egen och kommunens facebooksida.
Över hundra korvar gick åt till hungriga och nyfikna invånare som slutit upp och såväl privatpersoner som näringsidkare och även ett antal från föreningslivet fanns representerade bland besökarna.

Tankarna om skolans framtida användningsområde var många. Idrottsaktiviteter eller affärslokaler tyckte någon, restaurang eller gruppboende för funktionshindrade föreslog en annan, bostäder eller ett nytt trygghetsboende, ”Tullbacken 2” hördes också bland rösterna och likaså ett nytt företagscenter likt det som tidigare låg på det som i folkmun numera kallas ”Brända tomten”. Någon enstaka till och med ville riva byggnaden och ha grönområde på platsen istället.

VD Magnus Lindahl var nöjd med dagen:
- Det är roligt att så många engagerar sig och sluter upp när vi visar att vi är öppna för förslag. Det känns som att olofströmarna har lärt sig att det är så här vi jobbar och verkligen lyssnar på önskemål och synpunkter. Sen är det inte alltid så lätt att genomföra men känns skönt att vi nu har något att gå på inför framtiden. Köpet är ju inte genomfört ännu, och förutsättningen för att vi ska genomföra affären är att det finns intresse från invånarna att göra detta tillsammans med oss, menar han.

Läs mer här...

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Senaste aktören i EasyLivingkortet!

Riksnyheter

2014-11-29 05:35 , expressen

LONDON. Hans storebror leder en av världens största klädkedjor. Nu är även lillebror Tom Persson, ...

2014-11-29 05:02 , expressen

Skatteverkets konferenser och fester den senaste veckan har kostat skattebetalarna 6,3 miljoner ...

2014-11-29 04:45 , expressen

Kronprinsessan Victoria fick en exklusiv rundvandring inför invigningen av Sweden International ...