- A A A +

Gör din felanmälan här!

Felanmälan kan du göra dygnet runt antingen här på webben i vårt system LIVING eller genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner. Allra smidigast är att logga in på "Mina sidor" och anmäla vad du vill ha hjälp med under fliken "Mitt boende". Där kan du också följa ditt ärende och se dess status. Ordern går då direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan. 

Felanmälan kan du också göra via vårt formulär här på webben eller via telefon 0454 - 372 22.

Öppettider i samband med Valborg

Torsdag 30 april har vi öppet 8.00-12.30 och 13.30-17.00.
Fredag 1 maj håller vi stängt.

En fin Valborg önskar vi er alla!

Fortfarande lägst hyror i länet efter avslutade hyresförhandlingar

Som vanligt skedde förhandlingarna gällande 2015 års hyror i samförstånd mellan Olofströmshus AB och Hyresgästföreningen region sydost. Parterna enades om en höjning på 0,5 % för 2015 vilket är den lägsta höjningen för samtliga kommunala bostadsbolag i länet.

Förändringen kommer att träda i kraft från och med 1 april då hyrorna höjs med 0,5%.
Höjningen per månad för en genomsnittlig tvårumslägenhet blir 20 kronor.

På god väg med ECO Living

Nu är vi igång med vår förstudie inför ECO Livingprojektet på Ekerydsplan!

Vi har fått oerhört positivt mottagande när vi knackat dörr i området och de allra flesta har tagit emot oss med öppna armar.

Så många som ett sextiotal hyresgäster har tagit sig tid för oss! Det är vi såklart jättetacksamma för och projektet dörrknackning fortsätter några veckor till. För din trygghets skull har vi som besöker dig legitimation med oss och bär västar för att du lätt ska känna igen oss.

Det ska bli så roligt att sammanställa resultatet och få reda på vilka kompetenser och intressen som finns bland er hyresgäster!

Tillsammans blir man fler! 

Laddstolpar för elbilar på fyra platser i Olofström

Nu är de fyra rosa laddstolparna på plats och finns tillgängliga för alla som behöver ge sin elbil lite ny power. Olofströms kommun, Olofströms Näringsliv AB, Olofströmshus AB och Olofströms Kraft AB har satt upp varsin laddstolpe som i dagsläget är gratis att nyttja. Alla dessa verksamheter köper miljödeklarerad el och laddar du vid kommunhuset en solig dag är det solel direkt från solcellerna på taket som laddas i bilbatteriet.

Så här gör du för att tanka gratis och miljösmart
Stolparna har två typ-2 uttag i varje stolpe. Man måste ha med egen sladd för att kunna ladda sin elbil. För att ladda de flesta elfordon räcker oftast en till två timmar vid laddstolpar av denna typ. Stolparna kommunicerar digitalt, vilket möjliggör framtida betallösningar. Men än så länge är det gratis att fylla på sitt elbilsbatteri i Olofströms stolpar.

Var kan jag ladda min elbil?
Stolparna finns vid parkeringen på kommunhusets östra gavel, vid Innovation Park på Vällaregatan, vid den lilla parkeringen på Nedre Brogatan vid gaveln av huset där bl.a. Salong Vacker är belägen, och på parkeringen utanför OKAB: s kontor. Stolparna vid kommunhuset och på Nedre Brogatan är tills vidare helt öppna, men vid stolparna hos Näringslivsbolaget och Kraftbolaget behövs ett kort från Green Charge för att kunna börja ladda. 

Läs mer här...

Skräpplockardagar 2015

Nu är vi som första bostadsbolag anmälda till 2015 års Skräpplockardagar.

I vanlig ordning samlar vi ihop våra krafter i maj månad och ger oss ut och plockar skräp i våra bostadsområden. Då håller vi tummarna för att värmen har kommit och att solen gör oss sällskap i jakten på skräpet. 

Vi hoppas såklart att ni hyresgäster vill vara med oss! Håll utkik här på webben för mer info...

Ljus och fräsch affärslokal med bästa läge tillgänglig för uthyrning!

Affärslokal på 177 kvadratmeter där Strössel senast har haft sin verksamhet är nu ledig. 

Den ljusa och fräscha lokalen har gott om utrymmen med exempelvis kök, toalett, lager, kontorsdel och lastbrygga. För mer information eller visning kontakta Josefine Broberg på mail info@strossel.nu eller telefon 0768-411 662.

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Senaste aktören i EasyLivingkortet!