- A A A +

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Felanmälan kan du göra dygnet runt. Genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner kommer du smidigt in på ”Mina sidor” där du enkelt kan anmäla ditt fel och följa ditt ärende. Du kan också logga in på ”Mina sidor” här. Genom att göra din felanmälan via ”Mina sidor” går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.
Felanmälan kan du också göra genom att ringa 0454 – 372 22.

Silverplats på Berns Salonger efter oerhört jämn final!

0,2% procentenheter fattades för en kristall - näst bästa profil i Sverige är vi ändå stolta över!

Det är så stort och vi är så stolta, glada och tacksamma över att ni kunder återigen röstat fram oss till en pallplats i finalen på Berns Salonger i Stockholm! Vi är mållösa!
Vi hoppas att ni kunder känner er stolta över oss som hyresvärd även om det inte räckte hela vägen och resan hit kommer vi aldrig glömma.
Årets profil* är oerhört tufft att tävla i då samtliga bolag - oavsett storlek - deltar i samma klass och vi har er kunder att tacka för att vi ändå lyckades placera oss i toppen!
Tack alla er som tagit oss dit vi är idag! Stort grattis samtidigt till Skövdebostäder som knep kristallen med 93,2%!

*Årets profil är det sammanlagda resultatet av produkt och service. Vårt resultat var 93%.

Nya förskolan i Vilboken klar – barn och personal inflyttade

Barnen och personalen är äntligen inflyttade i den fina och moderna förskolan. Lekytorna är ljusa och fina och rummen moderna och pedagogiskt anpassade efter verksamheten. Förutom de vanliga lokaler som behövs för att barnen ska trivas och verksamheten ska kunna bedrivas, finns här även gymnastikrum och en scen – för den som vill showa loss och uppträda för kompisarna.

Vi tror och hoppas att både barn och vuxna kommer trivas i den fina förskolan och för alla oss som inte har förmånen att gå på denna förskola – eller har åldern inne – har vi samlat ett antal bilder i vårt album här på vår facebooksida.

Nya förskolan i Vilboken äntligen färdig – så här fin blev den!

Finns vi med i dina framtidsplaner? Registrera dig nu!

Registrera dig nu och samla poäng för framtiden.
Nu är det även möjligt att registrera sig från och med 16 års ålder! Ta dig tre minuter och registrera dig här

Olofströmshus och Miljön

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...