- A A A +

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Felanmälan kan du göra dygnet runt. Genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner kommer du smidigt in på ”Mina sidor” där du enkelt kan anmäla ditt fel och följa ditt ärende. Du kan också logga in på ”Mina sidor” här. Genom att göra din felanmälan via ”Mina sidor” går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.
Felanmälan kan du också göra genom att ringa 0454 – 372 22.

Kundmottagningen stängd 23 januari

Tisdag 23 januari håller vår kundmottagning och telefonväxel stängd på grund av utbildning.
Akuta felanmälningar anmäler ni som vanligt på 0454-372 22. 

Information till er som har e-faktura från oss

I samband med en test efter en uppdatering har det av misstag skickats ut dubbla e-fakturor nu i januari till er kunder som anmält det.
Vi ber om ert överseende för detta. Självklart är det bara februari månads hyresavi som ska betalas. Har ni några frågor är ni alltid välkomna att kontakta vår ekonomiavdelning på telefon 0454 - 37207.

Bidrag på 3 750 000 ger nya mötesplatser på Ekerydsplan

Äntligen kom beskedet från Boverket vi spänt gått och väntat på. Ett besked som ger oss hela 3 750 000 kronor i bidrag för att kunna utveckla och rusta upp utemiljön på Ekerydsplan. Beloppet motsvarar 50% av den beräknade totalkostnaden för åtgärden.
Ansökan gällde stöd om utemiljöer och åtgärdsplanen som berör flera platser ska ge ett ordentligt lyft i området och bidra till ökat engagemang, gemenskap och kvarboende.
En tvättstuga i markplan, utökad aktivitetsyta i parken på Ekerydsplan och utveckling av befintliga lekplatser är några av de åtgärder det planeras för. Självklart kommer även vårt Eco Livingområde och intilliggande gångstråk, belysning och växtlighet ses över.

Grattis alla ni som redan bor eller kommer att flytta till Ekeryd!

Vi går vidare med Företagscenter

Vi har nu fått klart av vår styrelse att gå vidare med nybyggnationen vid f.d. Företagscenter.

I slutet på januari kommer vi därför bjuda in de 77 registrerade intressenterna till en träff där vi tillsammans diskuterar hur vi går vidare.
Vi tackar för det tålamod ni visat under denna process och hoppas att vi tillsammans kommer att skapa ett fantastiskt område med bästa centrala läget!

Finns vi med i dina framtidsplaner? Registrera dig nu!

Registrera dig nu och samla poäng för framtiden.
Nu är det även möjligt att registrera sig från och med 16 års ålder! Ta dig tre minuter och registrera dig här

Heja solenergi!

Klicka på bilden för att se produktionen av solenergi på några av våra anläggningar!

Titta in i vår fågelholk på Ådalsvägen!

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...