- A A A +

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Felanmälan kan du göra dygnet runt. Genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner kommer du smidigt in på ”Mina sidor” där du enkelt kan anmäla ditt fel och följa ditt ärende. Du kan också logga in på ”Mina sidor” här. Genom att göra din felanmälan via ”Mina sidor” går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.
Felanmälan kan du också göra genom att ringa 0454 – 372 22.

Vi är på utbildning tisdag 20 februari!

Tisdag 20 februari är samtlig personal på utbildning på förmiddagen. Det innebär att vår kundmottagning öppnar klockan 13.30 denna dag. Akuta felanmälningar anmäler du som vanligt till vår trygghetsjour på telefon 0454-372 22. Välkomna! 

Hyresförhandlingarna klara för 2018

Överenskommelse träffades 2018-02-09 mellan Olofströmshus och Hyresgästföreningen Sydost avseende 2018 års hyror.
Överenskommelsen innebär att hyran höjs med 0.6 % 2018-03-01. Höjningen för en genomsnittlig lägenhet med månadshyra 3 600 blir 22 kronor/månad, en lägenhet med månadshyra 4 600 får en höjning med 28 kronor o.s.v.
Hyran för lokaler (utan indexklausul) såsom förråd, samt garage, carport och p-plats höjs med 1% per 2018-04-01.
Olofströmshus har efter hyresjusteringen fortfarande de lägsta hyrorna av Blekinges allmännyttiga bostadsbolag. 

Tipsa och sprid - vi söker feriearbetare!

Nu söker vi feriearbetare till fastighetsskötsel och till kontorssidan preliminärt under tre perioder; veckorna 25-27, 28-30, 31-33 sommaren 2018.
Är du glad, positiv och utåtriktad så kanske detta är något för dig!
Deadline är 11 mars men sätt igång redan nu!
Läs mer här…

Social och Ekologisk harmoni på Ekerydsplan

Fantastisk inspirationskväll med våra hyresgäster – tack alla medverkande!
Lägg tisdagen 6 februari 2018 på minnet. För den kvällen kläcktes nämligen massor av fantastiska idéer av våra härliga hyresgäster på Ekeryd.
Som vi tidigare berättat har vi av boverket blivit beviljade hela 3 750 000 kronor för en stor satsning vi planerar göra på ett av våra populära områden, Ekerydsplan. Lägg därtill lika mycket till och vi har hela 7,5 miljoner som vi ska använda för att ge området ett riktigt lyft med mötesplatser, gemenskap och aktiviteter.
Vid uppstartsmötet medverkade runt tjugo personer som nu kommer ingå i den styrgrupp som tillsammans ska planera hur pengarna ska användas. Fontän, utegym, stortvättstuga och studsmatta var några av de önskemål som barn och vuxna kom med och under kvällen visste fantasin inga gränser… Nästa steg blir att kontakta en konsult som ska se hur vi kan gå vidare med kundernas önskemål. Vi längtar redan efter att gå igenom förslaget tillsammans med vår fina arbetsgrupp!
Bilder hittar du här på vår facebooksida.
https://www.facebook.com/olofstromshus.se/

Framåt för f.d. Företagscenter

I mitten av januari hölls det första planeringsmötet med de nämnder och organisationer som tillsammans ska se till så nybyggnationen går så smidig som möjligt.
Under 2018 är planen att nybyggnationen ska sätta igång av två fastigheter som tillsammans kommer att innehålla nära 50 lägenheter. Projektet kommer att planeras tillsammans med de intressenter som sedan tidigare registrerat sitt intresse för att teckna sig för en lägenhet här och förändringar kan därför komma att ske.

Ni kan följa processen här med tidens gång.
Mötesprotokollet i sin helhet finns att läsa här:

Finns vi med i dina framtidsplaner? Registrera dig nu!

Registrera dig nu och samla poäng för framtiden.
Nu är det även möjligt att registrera sig från och med 16 års ålder! Ta dig tre minuter och registrera dig här

Hjärtsäker arbetsplats

Vi är stolta över att vara en av få hjärtsäkra arbetsplatser i vår kommun. Dessutom har vi i de flesta av våra områden hjärtstartare tillgängliga för våra kunder. Klicka här för att se var närmaste hjärtstartare finns.

Heja solenergi!

Som ett led i vårt miljötänk finns solpaneler eller solcellsanläggningar monterade på några av våra fastigheter.
Här kan du se hur mycket några av anläggningarna producerar.

Titta in i vår fågelholk på Ådalsvägen!