- A A A +

Gör din felanmälan här!

Du vet väl om att du kan göra din felanmälan på telefon 0454 - 37222 eller här på vår hemsida!  
Du kan också sköta dina ärenden via appen som finns att ladda ner för iPhone och Android! 

ÖPPET HUS PÅ HOLJESKOLAN

Lördag 15 november bjuder vi in till Öppet Hus på Holjeskolan för att få veta vad allmänheten har för tankar om dess framtida användningsområde!

Varmt välkomna!

Läs mer här...

Beslut taget om köp av Holjeskolan

Under fredagens styrelsemöte tog så beslutet på att Olofströmshus ska fullfölja köpet av Holjeskolan som man sedan tidigare lagt bud på hos kommunen. Vad fastigheten kommer att användas till är ännu oklart men diskussioner kommer inom det närmaste att inledas när det gäller både behov av bostäder och lokaler.

VD Magnus Lindahl är glad över beslutet:

- Nu ska vi låta medborgarna bestämma vad denna byggnad ska innehålla. Vi kommer att bjuda in till ett öppet hus på Holjeskolan 15 november och möta invånarna i denna fråga. Vi ska planera detta tillsammans helt enkelt, säger han.

Mer information och inbjudan kommer inom kort.

Succé och familjefest ännu en gång

Årets ECO yra på Ekeryd blev som väntat en oerhörd succé när runt 1000 personer besökte oss i parken på Ekerydsplan. Förstklassig underhållning av Nöjeskompaniet och Playboys, matlagning med kocken Joakim Nilsson från Fritzatorpet, spännande femkamp mot Jämshögs IF, dansuppvisning, matlagning av våra internationella matlagare och mycket mycket mer stod på schemat..

Ett varmt tack till er alla som besökte oss och gjorde dagen till den succé den blev.Ingen nämnd, ingen glömd! Fler bilder ser du här...

Nytt fastighetsinnehav blir boende för äldre

Det är nu klart med affären som innebär köp av fastigheten i Jämshög som de flesta känner som det gamla ålderdomshemmet Ekdungen.

VD Magnus Lindahl berättar:

- Tillträdesdatumet är satt till 1 november 2014 så man kan väl säga att det gått ganska snabbt. Att behovet för boende för äldre är akut har givetvis påskyndat processen något, men intresset för Ekdungen har funnits en tid, avslöjar han.
Det är fina lokaler vi nu förvärvar så endast mindre renoveringar kommer bli nödvändiga innan de första boende kan välkomnas, något som beräknas ske runt årsskiftet.

- Detta är ett stort steg i rätt riktning när det gäller boende för äldre säger han och menar att välbehövliga platser i och med köpet av Ekdungen nu frigörs på andra boenden i kommunen.

I gamla handlingar från 1950-talet som tagits fram från byggnadsnämnden har man hittat byggnadslov för både grishus och hönshus på ägorna, något som ligger helt i linje med dagens ECO livingprojekt som vi jobbar mycket för just nu.

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Senaste aktören i EasyLivingkortet!

Riksnyheter

2014-11-01 01:12 , expressen

Kurdiska peshmerga-styrkor från Iraks autonoma kurdiska region är nu i den belägrade staden Kobane ...

2014-11-01 00:56 , expressen

Robin Borg, 29, har blivit av med sin Audi. Bilen är värd 600 000 kronor och stals från ...

2014-11-01 00:40 , expressen

En raket som avfyrats från Gaza har slagit ner i södra Israel. Uppgiften kommer från den israeliska ...