- A A A +

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Felanmälan kan du göra dygnet runt. Genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner kommer du smidigt in på ”Mina sidor” där du enkelt kan anmäla ditt fel och följa ditt ärende. Du kan också logga in på ”Mina sidor” här. Genom att göra din felanmälan via ”Mina sidor” går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.
Felanmälan kan du också göra genom att ringa 0454 – 372 22.

Nils Jönsson var en av de glada hyresgästerna som fick kvittera ut nyckeln till sitt nya hem i Bommareviken.

Heja Bommareviken - äntligen inflyttning!

Så kom äntligen dagen då hyresgästerna fick sätta nycklarna i låsen till sina färgglada ytterdörrar och börja inreda sina nya hem.
Köbildning vid nyckelutlämning hör inte till vanligheterna, men under onsdagen hände det och vi fick en riktigt trevlig stund tillsammans med flera av våra nya kunder.
Vi gissar att flyttlassen kommer gå varma några dagar framöver.
Se vår facebooksida för fler bilder..

Finns vi med i dina framtidsplaner? Registrera dig nu!

Registrera dig nu och samla poäng för framtiden.
Nu är det även möjligt att registrera sig från och med 16 års ålder! Ta dig tre minuter och registrera dig här

Titta in i vår fågelholk på Ådalsvägen!

Olofströmshus och Miljön

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...