- A A A +

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Felanmälan kan du göra dygnet runt. Genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner kommer du smidigt in på ”Mina sidor” där du enkelt kan anmäla ditt fel och följa ditt ärende. Du kan också logga in på ”Mina sidor” här. Genom att göra din felanmälan via ”Mina sidor” går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.
Felanmälan kan du också göra genom att ringa 0454 – 372 22.

Öppettider i samband med Valborgsmässoafton

Måndag 1 maj har vi stängt. Akuta felanmälningar anmäler du som vanligt till vår Trygghetsjour på telefon 0454-372 22.
Trevlig helg önskar vi er alla!

Heja Medvind! Välkommen på folkfesten som nu är tillbaka!

Klicka på bilden för bokning eller mer information.

Äntligen dags för ombyggnationen av Garvaregården!

Efter fredagens styrelsemöte står det nu klart med den entreprenör som kommer att få i uppdrag att ansvara för om- och tillbyggnationen av Garvaregården i Kyrkhult, samt nybyggnationen av det antal marklägenheter som kommer att byggas.

Några ord från VD Magnus Lindahl:
- Projektet kommer att ske genom s.k partnering, något som innebär att vi tillsammans med entreprenören jobbar som ett team för att få ut det bästa möjliga resultatet för alla inblandade.
Vi kommer att sätta oss ner med entreprenören och fortsätta vår dialog med personalen för att detta ska bli så bra som möjligt och det känns riktigt skönt att kunna säga att vi nu är på gång eftersom vi vet att denna byggnation är efterfrågad av så många.

Grönt ljus även för Företagscenter
När det gäller Företagscenter fick vi också klart av vår styrelse att ta fram kostnaden för att förvärva tomten av kommunen. Vi vill givetvis se över detaljplanen för området där och sen får vi se till så bygglovshandlingarna kommer iväg. I dagsläget pågår en del rutinmässiga provmätningar och kontroller av marken i området, men det är bara för att vi vill att allt ska gå rätt till.

Även detta projekt känns det jätteskönt att vi nu kan gå vidare med eftersom hela 77 intressenter har lämnat in ansökan för de nya lägenheter som är tilltänkta för tomten.

Nils Jönsson var en av de glada hyresgästerna som fick kvittera ut nyckeln till sitt nya hem i Bommareviken.

Heja Bommareviken - äntligen inflyttning!

Så kom äntligen dagen då hyresgästerna fick sätta nycklarna i låsen till sina färgglada ytterdörrar och börja inreda sina nya hem.
Köbildning vid nyckelutlämning hör inte till vanligheterna, men under onsdagen hände det och vi fick en riktigt trevlig stund tillsammans med flera av våra nya kunder.
Vi gissar att flyttlassen kommer gå varma några dagar framöver.
Se vår facebooksida för fler bilder..

Finns vi med i dina framtidsplaner? Registrera dig nu!

Registrera dig nu och samla poäng för framtiden.
Nu är det även möjligt att registrera sig från och med 16 års ålder! Ta dig tre minuter och registrera dig här

Titta in i vår fågelholk på Ådalsvägen!

Olofströmshus och Miljön

 

 

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...