- A A A +

Gör din felanmälan här!

Felanmälan kan du göra dygnet runt antingen här på webben i vårt system LIVING eller genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner. Allra smidigast är att logga in på "Mina sidor" och anmäla vad du vill ha hjälp med under fliken "Mitt boende". Där kan du också följa ditt ärende och se dess status. Ordern går då direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan. 

Felanmälan kan du också göra via vårt formulär här på webben eller via telefon 0454 - 372 22.

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Begränsad personalstyrka på grund av utbildning

Onsdag 9 september är större delen av vår personal på utbildning. Vi har därför begränsad personalstyrka både i vår telefonväxel och i kundmottagningen. 

Utvärderingsmötet med styrgruppen i Go4Goldprojektet

När styrgruppen för projektet Go4Gold samlades tillsammans med AktivBos representant Frida Kullh fick vi ta del av de finfina siffrorna efter årets delmätning med den stora kundenkäten.
Innan vi röjer för mycket kan vi avslöja att svarsfrekvensen var hela 64%!!!

Detta är vi såklart mycket glada över och vi vill framföra ett varmt och innerligt tack till er som deltog!
Vinnaren av den fria månadshyran kommer att presenteras här inom kort! Håll utkik!

 

 

Hönsgård på Klintens boende

Några av Klintens senaste hyresgäster är de sex fina hönsen som nu trivs och lever i sin hönsgård på boendets gård.

Varje morgon kan personalen på boendet plocka ett antal ägg som de gärna bakar av eller serverar till frukost.

Man kan ju undra vad nästa steg blir i projektet ECO Living...
Senaste nytt hittar du alltid på vår facebooksida!

Toppenlokal ledig mitt i city!

Affärslokal, Östra Storgatan 35 på 177 kvadratmeter där Strössel senast har haft sin verksamhet är nu ledig för uthyrning.

Den ljusa och fräscha lokalen har gott om utrymmen med lastbrygga på baksidan. För mer information kontakta Michael Örknér på mail michael@olofstromshus.se eller telefon 0454-372 05.

Laddstolpar för elbilar på fyra platser i Olofström

Nu är de fyra rosa laddstolparna på plats och finns tillgängliga för alla som behöver ge sin elbil lite ny power. Olofströms kommun, Olofströms Näringsliv AB, Olofströmshus AB och Olofströms Kraft AB har satt upp varsin laddstolpe som i dagsläget är gratis att nyttja. Alla dessa verksamheter köper miljödeklarerad el och laddar du vid kommunhuset en solig dag är det solel direkt från solcellerna på taket som laddas i bilbatteriet.

Så här gör du för att tanka gratis och miljösmart
Stolparna har två typ-2 uttag i varje stolpe. Man måste ha med egen sladd för att kunna ladda sin elbil. För att ladda de flesta elfordon räcker oftast en till två timmar vid laddstolpar av denna typ. Stolparna kommunicerar digitalt, vilket möjliggör framtida betallösningar. Men än så länge är det gratis att fylla på sitt elbilsbatteri i Olofströms stolpar.

Var kan jag ladda min elbil?
Stolparna finns vid parkeringen på kommunhusets östra gavel, vid Innovation Park på Vällaregatan, vid den lilla parkeringen på Nedre Brogatan vid gaveln av huset där bl.a. Salong Vacker är belägen, och på parkeringen utanför OKAB: s kontor. Stolparna vid kommunhuset och på Nedre Brogatan är tills vidare helt öppna, men vid stolparna hos Näringslivsbolaget och Kraftbolaget behövs ett kort från Green Charge för att kunna börja ladda. 

Läs mer här...

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...

Senaste aktören i EasyLivingkortet!