- A A A +

Gör din felanmälan här!

Felanmälan kan du göra dygnet runt antingen här på webben i vårt system LIVING eller genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner. Allra smidigast är att logga in på "Mina sidor" och anmäla vad du vill ha hjälp med under fliken "Mitt boende". Där kan du också följa ditt ärende och se dess status. Ordern går då direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan. 

Felanmälan kan du också göra via vårt formulär här på webben eller via telefon 0454 - 372 22.

 

 

Världens bästa bevbäjaje underhöll i ett fullsatt Folkets Hus

Det var livat och glatt i ett fullsatt Folkets Hus när årets julfest för våra hyresgäster gick av stapelns söndag 14 december. Som vanligt tackar vi alla er som på något sätt bidragit till den fantastiska julfest som vi och Hyresgästföreningen tillsammans med Nöjestruppen ordnade ihop!

Extra tack till Dag-Otto och Nöjeskompaniet, Luciatåget från Vilboksskolan, Jämshögs IF för trygg förvaring av ytterkläderna, dragspelarna Bengt och Roney, Ivan Todorov från Nebbebodagården för god mat och dryck, fint samarbete med Folkets Hus, alla handlare som bidrog till vårt julklappslotteri och alla härliga gäster som bidrog till insamlingen till Barncancerfonden.
Och givetvis varmt tack till fantastiska Nöjestruppen!

Fler bilder ser du här...

Insamling av hyresgästerna ger fantastiskt tillskott för Barncancerfonden

Att ordna aktiviteter för våra hyresgäster har vi blivit ganska bra på.

Tillsammans med er som varit delaktiga i Ullaredsresan och julfesten, och som la en slant i bössorna hos våra internationella matlagare på ECO Yran på Ekeryd, har vi också blivit ganska bra på att samla in pengar.

Pengarna är nu räknade och sorterade. Beloppet håller vi lite hemligt än så länge. Nöjestruppen har bestämt att pengarna från våra insamlingar oavkortat ska gå till Barncancerfonden och någon gång efter årsskiftet avslöjar vi hur mycket det blev. 

Håll utkik på webben!

Klart för lek i nya hundrastgården på Ekerydsplan

Här är den - vår alldeles nyanlagda - och hittills obeträdda hundrastgård som väntar på att fyllas med lekfulla vovvar

Att det lönar sig att gå på våra bomöten och framföra sina önskemål vet hundägarna på Ekeryd. Efter bomöten och hundrastgårdsmöten är nu bygget nu i hamn.

Det har röjts i området och det har borrats ner i marken för att få ner pelarna som ska bära upp det nät som ska hägna in våra fyrbenta vänners rastgård och det har flutit på bra.

När några av hundägarna mötte oss under byggets gång framfördes så önskemål om lite utökad yta så hundarna skulle ha möjlighet att springa av sig rejält. Med VD Magnus Lindahl på plats godkändes ytterligare några hundra kvadratmeter och det var några nöjda hundägarna som konstaterade att gården snart skulle stå färdig för lek och bus.

Läs mer här...

Öppet hus på Holjeskolan lockade hundratal

Lördag 15 november bjöd vi in till Öppet hus på Holjeskolan och VD Magnus Lindahl med delar av styrelsen och Olofströmshus personal hälsade besökarna välkomna.

Ett hundratal entusiastiska besökare hade sökt sig till den gamla högstadieskol...an denna dag och fick möjlighet att framföra sina önskemål, både genom att möta oss på plats och genom att fylla i en enkät där de kunde kryssa i och skriva ner sina ord och tankar om användningen av skolan. Dagarna innan hade även tipsen så smått börjat strömma in även via vår egen och kommunens facebooksida.
Över hundra korvar gick åt till hungriga och nyfikna invånare som slutit upp och såväl privatpersoner som näringsidkare och även ett antal från föreningslivet fanns representerade bland besökarna.

Tankarna om skolans framtida användningsområde var många. Idrottsaktiviteter eller affärslokaler tyckte någon, restaurang eller gruppboende för funktionshindrade föreslog en annan, bostäder eller ett nytt trygghetsboende, ”Tullbacken 2” hördes också bland rösterna och likaså ett nytt företagscenter likt det som tidigare låg på det som i folkmun numera kallas ”Brända tomten”. Någon enstaka till och med ville riva byggnaden och ha grönområde på platsen istället.

VD Magnus Lindahl var nöjd med dagen:
- Det är roligt att så många engagerar sig och sluter upp när vi visar att vi är öppna för förslag. Det känns som att olofströmarna har lärt sig att det är så här vi jobbar och verkligen lyssnar på önskemål och synpunkter. Sen är det inte alltid så lätt att genomföra men känns skönt att vi nu har något att gå på inför framtiden. Köpet är ju inte genomfört ännu, och förutsättningen för att vi ska genomföra affären är att det finns intresse från invånarna att göra detta tillsammans med oss, menar han.

Läs mer här...

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Senaste aktören i EasyLivingkortet!

Riksnyheter

2014-12-18 10:39 , expressen

VÄXJÖ. En lärare i Växjö kommun har anhållits som misstänkt för sexutnyttjande av en elev, ...

2014-12-18 10:34 , expressen

Sverigedemokraterna välkomnar Göran Hägglunds förslag och migration. Nu vill man se att KD bryter ...

2014-12-18 10:13 , expressen

En storbrand härjade på Sunnanå golfbana utanför Mellerud under natten mot torsdag. En ...

Senaste numret av Easy Living hittar du här!