- A A A +

Felanmälan kan du göra dygnet runt. Genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner kommer du smidigt in på ”Mina sidor” där du enkelt kan anmäla ditt fel och följa ditt ärende. Du kan också logga in på ”Mina sidor” här. Genom att göra din felanmälan via ”Mina sidor” går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.
Felanmälan kan du också göra genom att ringa 0454 – 372 22.

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Öppettider i samband med Kristi Himmelsfärds dag

Onsdag 4 maj8.00-12.00
Torsdag 5 majStängt
Fredag 6 maj8.00-12.00

Snart avgörs namnet på f.d. Holjeskolan

Vi tackar alla för ert fina engagemang när det gäller namntävlingen för Holjeskolan. Vi kunde inte drömma om att få in så här många fantastiska förslag och juryn har nu ett tufft och roligt arbete framför sig.
Vi väntar lite med att släppa det vinnande bidraget, så håll utkik här på webben efter 20 maj!

Välkomna på barnkalas!

Lördag 14 maj kl 11-13 hoppas vi på solsken och varma vindar när vi bjuder in till familjefest på Storlekplatsen!
Barnkalaset är ett arrangemang av kommunen och de kommunala bolagen och vi hoppas på en riktig familjefest dit alla är välkomna - både gammal som ung.

Läs mer här... 

Roligt återbesök på Blekingesjukhuset

Tisdag 26 april var det äntligen dags för ett efterlängtat återbesök på Blekingesjukhuset i Karlskrona. Tillsammans med medlemmar från Nöjestruppen, våra fantastiska hyresgäster som tillsammans med er alla samlat in en bra slant under gångna året, begav vi oss än en gång till Barn- och ungdomsavdelningen på Blekingesjukhuset i Karlskrona.

Sista besöket var för ett år sedan då vi hade äran att få lämna över en check på 15 000 som våra hyresgäster bestämt skulle sätta lite guldkant på tillvaron till barnen på kliniken i form av inköp av exempelvis leksaker eller aktiviteter.

Resultatet från insamlingen under 2015 blev fantastiska 37012 kronor* och klinikchefen Göran Åström med personal var oerhört rörda och tacksamma över gåvan som lämnades över.

Ett varmt och innerligt tack vill vi framföra till er alla som under det gångna året på ett eller annat sätt bidragit till förmån för barnen. Vid besöket framförde våra medföljande hyresgäster önskemål om att även detta års insamlingar skulle tillfalla Barn- och ungdomskliniken, något som gladde personalen på avdelningen oerhört.

Fler bilder ser du här... 

*Pengarna är resultatet efter insamlingen under året och kommer från bland annat intäkter från bland annat våra internationella matlagare på områdesfest och Medvindsmässan, lotteriförsäljning på den årliga julfesten och intäkter från vår traditionella resa till Ullared.  

Stort intresse under inspirationskvällen när Farbror Grön gästade Olofström

Vår VD Magnus Lindahl, trädgårdsmästarna Marina Eaton Wernersdotter och Kristina Olsson med odlaren Johannes Wätterbäck.

Måndagen 4 april gästades vi äntligen av den fantastiske odlaren och inspiratören Johannes Wätterbäck, även känd som Farbror Grön, och det var en genuint intresserad skara både hyresgäster och kommuninvånare som sökt sig till Folkets Hus.
Johannes berättade om sitt stora intresse och tipsade om hur du gör för att lyckas med din odling året runt. Att plocka in och placera tomatplantan på fönsterbrädan till hösten är ett tips för att kunna skörda längre. Vattna hellre mycket och sällan än lite och ofta är ett annat och gräsklipp är grönt guld att mylla ner då näring för jorden är A och O.
I foajen hade ett antal föreningar och företag samlats för att informera om odling, trädgård och miljö och besökarna samlades kring utställningar om allt från kolonilotter till grönare centrum i Olofström.

Wätterbäck själv bjöd på sås av chilifrukter tillverkad av egenodlade chilifrukter och de starka smaksättarna var definitivt inget för den känslige. Under föreläsningen berättade Wätterbäck om odlingens fem grunder jord, näring, vatten, ljus och rätt temperatur och hur viktiga alla fem är för att få ett bra odlingsresultat.

Det var många gröna och nyttiga tips för det 70-tal åhörare som kom och vi tackar alla er som kom och var med oss under kvällen!  Fler bilder ser du här...
Kolla gärna in Farbror Grön på Facebook och Instagram:

www.facebook.com/farbrorGron/

www.instagram.com/farbrorgron.se/

Hjälp oss - så kan vi hjälpa dig!

Har du bytt telefonnummer eller mailadress?

I samband med oförutsedda händelser ser vi hur viktigt det är att vi på ett enkelt sätt kan komma i kontakt med våra kunder! ...
Det kan gälla händelser som exempelvis brand eller vattenläcka.
Byter du telefonnummer eller mailadress vill vi ännu en gång be dig att uppdatera dina kontaktuppgifter här hos oss! Det gör du genom att antingen själv logga in på LIVING och ändra dina uppgifter, eller genom att ringa vår kundmottagning på 0454-372 00.
Snälla hjälp oss, så kan vi hjälpa dig!
Tack på förhand!

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Olofströmshus och Miljön

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...