- A A A +

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Felanmälan kan du göra dygnet runt. Genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner kommer du smidigt in på ”Mina sidor” där du enkelt kan anmäla ditt fel och följa ditt ärende. Du kan också logga in på ”Mina sidor” här. Genom att göra din felanmälan via ”Mina sidor” går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.
Felanmälan kan du också göra genom att ringa 0454 – 372 22.

Nöjestruppen planerar julfest för våra hyresgäster - glöm inte anmäla dig!

Planeringen inför årets julfest är igång och som vanligt är det eldsjälarna i Nöjestruppen som ligger bakom arrangemanget. Med start tisdag 21 november är du som hyresgäst välkommen med din anmälan till telefon 0721-850 276 eller 0721-850 277. Hoppas vi ses! Läs mer här...

Äntligen dags för ombyggnationen av Garvaregården!

Efter ett styrelsemöte står det nu klart med den entreprenör som kommer att få i uppdrag att ansvara för om- och tillbyggnationen av Garvaregården i Kyrkhult, samt nybyggnationen av det antal marklägenheter som kommer att byggas.

Några ord från VD Magnus Lindahl:
- Projektet kommer att ske genom s.k partnering, något som innebär att vi tillsammans med entreprenören jobbar som ett team för att få ut det bästa möjliga resultatet för alla inblandade.
Vi kommer att sätta oss ner med entreprenören och fortsätta vår dialog med personalen för att detta ska bli så bra som möjligt och det känns riktigt skönt att kunna säga att vi nu är på gång eftersom vi vet att denna byggnation är efterfrågad av så många.

Grönt ljus även för Företagscenter
När det gäller Företagscenter fick vi också klart av vår styrelse att ta fram kostnaden för att förvärva tomten av kommunen. Vi vill givetvis se över detaljplanen för området där och sen får vi se till så bygglovshandlingarna kommer iväg. I dagsläget pågår en del rutinmässiga provmätningar och kontroller av marken i området, men det är bara för att vi vill att allt ska gå rätt till.

Även detta projekt känns det jätteskönt att vi nu kan gå vidare med eftersom hela 77 intressenter har lämnat in ansökan för de nya lägenheter som är tilltänkta för tomten.

Finns vi med i dina framtidsplaner? Registrera dig nu!

Registrera dig nu och samla poäng för framtiden.
Nu är det även möjligt att registrera sig från och med 16 års ålder! Ta dig tre minuter och registrera dig här

Heja solenergi!

Klicka på bilden för att se produktionen av solenergi på några av våra anläggningar!

Titta in i vår fågelholk på Ådalsvägen!

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...