- A A A +

Gör din felanmälan här!

Felanmälan kan du göra dygnet runt antingen här på webben i vårt system LIVING eller genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner. Allra smidigast är att logga in på "Mina sidor" och anmäla vad du vill ha hjälp med under fliken "Mitt boende". Där kan du också följa ditt ärende och se dess status. Ordern går då direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan. 

Felanmälan kan du också göra via vårt formulär här på webben eller via telefon 0454 - 372 22.

Insamling till Barncancerfonden och Barnkliniken på Blekingesjukhuset

En bussresa till Ullared, en oerhört lyckad julfest arrangerad av våra hyresgäster och insamling av våra internationella matlagare på områdesfesten. Det känns väldigt bra att få meddela att ni hyresgäster, tillsammans med oss, under förra årets aktiviteter och arrangemang, lyckades samla ihop en bra slant till svårt sjuka barn. Vi har samlat ihop hela 18 000 kronor och det ska bli fantastiskt att kunna överlämna pengarna till dem som behöver dem.

Måndag 16 mars tar vi med oss några av våra eldsjälar från Nöjestruppen och åker till Barnkliniken i Karlskrona och överlämnar en check. Del av beloppet går till Barncancerfonden centralt, medan den andra delen kommer att skänkas mer lokalt till Barnklinikens avdelningar i Karlskrona och Karlshamn.

Tack än en gång för att ni hjälper oss hjälpa!

Finns du med i vårt system LIVING?

Då behöver du logga in minst en gång om året för att få behålla dina poäng och vara kvar i systemet. 

För väldigt många av er är 14 mars sista datum för inloggning innan systemet plockar bort de kunder som varit inaktiva i 12 månader.
Saknar du ditt lösenord kan du enkelt beställa ett nytt som då skickas till den emailadress eller adress du själv angett!

Behöver du ha hjälp? Hör av dig till oss så hjälper vi självklart till! Hjälp gärna till och sprida denna information för att hjälpa dina nära och kära. 

Laddstolpar för elbilar på fyra platser i Olofström

Nu är de fyra rosa laddstolparna på plats och finns tillgängliga för alla som behöver ge sin elbil lite ny power. Olofströms kommun, Olofströms Näringsliv AB, Olofströmshus AB och Olofströms Kraft AB har satt upp varsin laddstolpe som i dagsläget är gratis att nyttja. Alla dessa verksamheter köper miljödeklarerad el och laddar du vid kommunhuset en solig dag är det solel direkt från solcellerna på taket som laddas i bilbatteriet.

Så här gör du för att tanka gratis och miljösmart
Stolparna har två typ-2 uttag i varje stolpe. Man måste ha med egen sladd för att kunna ladda sin elbil. För att ladda de flesta elfordon räcker oftast en till två timmar vid laddstolpar av denna typ. Stolparna kommunicerar digitalt, vilket möjliggör framtida betallösningar. Men än så länge är det gratis att fylla på sitt elbilsbatteri i Olofströms stolpar.

Var kan jag ladda min elbil?
Stolparna finns vid parkeringen på kommunhusets östra gavel, vid Innovation Park på Vällaregatan, vid den lilla parkeringen på Nedre Brogatan vid gaveln av huset där bl.a. Salong Vacker är belägen, och på parkeringen utanför OKAB: s kontor. Stolparna vid kommunhuset och på Nedre Brogatan är tills vidare helt öppna, men vid stolparna hos Näringslivsbolaget och Kraftbolaget behövs ett kort från Green Charge för att kunna börja ladda. 

Läs mer här...

Skräpplockardagar 2015

Nu är vi som första bostadsbolag anmälda till 2015 års Skräpplockardagar.

I vanlig ordning samlar vi ihop våra krafter i maj månad och ger oss ut och plockar skräp i våra bostadsområden. Då håller vi tummarna för att värmen har kommit och att solen gör oss sällskap i jakten på skräpet. 

Vi hoppas såklart att ni hyresgäster vill vara med oss! Håll utkik här på webben för mer info...

Ljus och fräsch affärslokal med bästa läge tillgänglig för uthyrning!

Affärslokal på 177 kvadratmeter där Strössel senast har haft sin verksamhet är nu ledig. 

Den ljusa och fräscha lokalen har gott om utrymmen med exempelvis kök, toalett, lager, kontorsdel och lastbrygga. För mer information eller visning kontakta Josefine Broberg på mail info@strossel.nu eller telefon 0768-411 662.

Världens bästa bevbäjaje underhöll i ett fullsatt Folkets Hus

Det var livat och glatt i ett fullsatt Folkets Hus när årets julfest för våra hyresgäster gick av stapelns söndag 14 december. Som vanligt tackar vi alla er som på något sätt bidragit till den fantastiska julfest som vi och Hyresgästföreningen tillsammans med Nöjestruppen ordnade ihop!

Extra tack till Dag-Otto och Nöjeskompaniet, Luciatåget från Vilboksskolan, Jämshögs IF för trygg förvaring av ytterkläderna, dragspelarna Bengt och Roney, Ivan Todorov från Nebbebodagården för god mat och dryck, fint samarbete med Folkets Hus, alla handlare som bidrog till vårt julklappslotteri och alla härliga gäster som bidrog till insamlingen till Barncancerfonden.
Och givetvis varmt tack till fantastiska Nöjestruppen!

Fler bilder ser du här...

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

 

 

Senaste aktören i EasyLivingkortet!

Riksnyheter

2015-02-12 06:21 , expressen

Mannen i 20-årsåldern hade inte bott i Göteborg i många månader innan hans liv avslutades med ett ...

2015-02-12 05:57 , expressen

Nu får det vara nog. Måttet är rågat. Gör något.

2015-02-12 05:40 , expressen

Kristdemokraternas nya partiledning: Acko Ankarberg Johansson, Ebba Busch Thor, Jakob Forssmed och ...

Senaste numret av Easy Living hittar du här!