- A A A +

Gör din felanmälan här!

Felanmälan kan du göra dygnet runt antingen här på webben i vårt system LIVING eller genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner. Allra smidigast är att logga in på "Mina sidor" och anmäla vad du vill ha hjälp med under fliken "Mitt boende". Där kan du också följa ditt ärende och se dess status. Ordern går då direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan. 

Felanmälan kan du också göra via vårt formulär här på webben eller via telefon 0454 - 372 22.

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Angående utryckning i Jämshög

Torrkokning på Öllers väg 2 C. Ambulans och räddningstjänst är på plats. Inga personskador.

Inspirerande afton med Thomas Fogdö

Våga fråga – tyckte en av åhörarna.
Utbilda, uppfostra och informera,– tyckte Fogdö.

Många tankar och funderingar cirkulerade under gårdagens mycket intressanta och givande kväll när vi tillsammans med Kommunen bjöd in till inspirationskväll med f.d elitidrottaren Thomas Fogdö.
Kvällen leddes av moderatorn Glenn Jonason och förutom Fogdö fanns även en panel på scenen där representanter från olika intresseorganisationer och föreningar fanns representerade tillsammans med bland andra kommunstyrelsens ordförande Sara Rudolfsson (S), vår VD Magnus Lindahl, socialchef Camilla Munther, äldreomsorgschef Ingela Colleen och chef för samhällsutvecklingsavdelningen Anders Emgård.

Läs mer här...

Glada barn på kickoff – nu är byggnationen av nya förskolan i Vilboken igång

Att vädret inte visade sig från sin allra soligaste sida gjorde inte så mycket för det var en samling glada pedagoger och barn som kom gåendes från Myrans och Humlans förskola till kickoffen under torsdagsförmiddagen.

Förskolechefen Helena Andersson var på plats och likaså Emma Forsberg från Skrubbeboda Gård som hade med sig en av sina vackra hästar och lät några av barnen komma åkandes med häst och vagn tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Sara Rudolfsson (S) och utbildningsnämndens ordförande Michael Henriksson (S).

Givetvis iklädda bygghjälmar som byggentreprenören JSB sponsrat med. Läs mer här...

Fler bilder ser du här...

Hjälp oss - så kan vi hjälpa dig!

Har du bytt telefonnummer eller mailadress?

I samband med oförutsedda händelser ser vi hur viktigt det är att vi på ett enkelt sätt kan komma i kontakt med våra kunder! ...
Det kan gälla händelser som exempelvis brand eller vattenläcka.
Byter du telefonnummer eller mailadress vill vi ännu en gång be dig att uppdatera dina kontaktuppgifter här hos oss! Det gör du genom att antingen själv logga in på LIVING och ändra dina uppgifter, eller genom att ringa vår kundmottagning på 0454-372 00.
Snälla hjälp oss, så kan vi hjälpa dig!
Tack på förhand!

Renovering igång av Vilboksskolan

Efter en byggnadsteknisk undersökning av Vilboksskolan framkom att delar av fastigheten är fuktskadad och i ganska omfattande behov av renovering.
Det gäller både golv och väggar i ett antal utrymmen, däribland klassrum för årskurs två, fyra och sex. Nyligen togs beslut att renoveringen skall påbörjas omgående. Under tiden renoveringen pågår kommer berörda elever i etapper att flyttas till tillfälliga lokaler i Borgen på Tåkasjövägen.
Utöver åtgärderna som görs till följd av fuktskadorna kommer även taket ses över och en del tilläggsisolering att utföras.
Information har gått ut till elever, föräldrar och personal.
Vilboksskolan kommer alltså få ett rejält lyft och renoveras i stil med den nya, moderna förskolan vars byggnation nu kommit igång.
Följ gärna renoveringen här på webben.

Finns du med i vårt system LIVING?

Då behöver du logga in minst en gång om året för att få behålla dina poäng och vara kvar i systemet. Saknar du ditt lösenord kan du enkelt beställa ett nytt som då skickas till den emailadress eller adress du själv angett!

Behöver du ha hjälp? Hör av dig till oss så hjälper vi självklart till! Hjälp gärna till och sprida denna information för att hjälpa dina nära och kära.  (Du som innehar ett aktivt lägenhetskontrakt hos oss behåller givetvis dina poäng oavsett aktivitet, kom bara ihåg att uppdatera dina uppgifter om du exempelvis byter mailadress eller telefonnummer. )

Projektering av nya bostäder – anmäl ditt intresse nu!

För att försöka möta den efterfrågan vi idag har på lägenheter så har Olofströmshus styrelse givit klartecken för produktion av nya bostäder.
Beslut är taget att lägenheter kommer att byggas på Jägaregatan 34 där Olofströms kommun tidigare haft daglig verksamhet. Då denna verksamhet är flyttad kommer ombyggnation till lägenheter av dessa lokaler att påbörjas under nästa år.
Detta kommer innebära ett tillskott på fyra två- och trerumslägenheter till vårt bestånd.

Förslag finns också att bygga ett antal marklägenheter med fantastiskt vackert läge i Bommareviken vid sjön Halen. Projekteringen är på gång och vi uppmanar här er alla som är intresserade att anmäla er till de separata intresselistorna som finns för dessa nyproduktioner.
Principen först till kvarn gäller så välkommen med din intresseanmälan till vår kundmottagning på 0454 – 372 00 eller besök oss i vår kundmottagning.

Sötvarning på vårt getrelease

Det stångades och busades av både getter och barn!!  Getreleaset var en riktigt söt syn och de tre getterna som kom verkade trivas direkt i sitt nya hem!
Fjärde och sista geten anländer redan under kvällen..

Barnen som kom från Ekerydsskolan hade även önskemål om andra djur framöver och kom bland annat med följande förslag:

  • Hundar
  • Hamstrar
  • Dinosaurier
  • Fjärilar
  • Fiskar
  • Hästar
  • Elefanter

Kanske något att fundera på..

Fler bilder ser du här...

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...

Handla hos våra aktörer i EasyLivingkortet!

Riksnyheter

2015-10-28 12:22 , expressen

Den åtalade Nerijus Bilevicius advokat pekade som väntat ut möjligheten att det någon annan kan ha ...

2015-10-23 13:33 , expressen

Höstlov förknippas ofta med resor och dyra sportaktiviteter. Men det finns mängder av nöjen för ...

2015-10-23 13:26 , expressen

Allt fler svenskar väljer att köpa antikviteter på nätet. Bukowskis vd Anna Karin Laurell har märkt ...