- A A A +

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Felanmälan kan du göra dygnet runt. Genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner kommer du smidigt in på ”Mina sidor” där du enkelt kan anmäla ditt fel och följa ditt ärende. Du kan också logga in på ”Mina sidor” här. Genom att göra din felanmälan via ”Mina sidor” går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.
Felanmälan kan du också göra genom att ringa 0454 – 372 22.

Tipstelefon med anledning av senaste tidens bränder

Samarbetet mellan Olofströms kommun, Olofströmshus, Polisen och Räddningstjänsten fortsätter med bland annat ökad rondering av bevakningsbolag. Vi uppskattar ditt engagemang och uppslutning och vi ber dig vara fortsatt uppmärksam på avvikande aktivitet både inom Olofströms tätort och runt om i kommunen

Ser du något du tror kan vara av intresse i detta ärende vänligen kontakta Per Drysén, kris- och beredskapssamordnare på telefon 0454-931 18 eller via mail per.drysen@olofstrom.se.

Olofström bäst i länet efter undersökning enligt Sydöstran

Vi sträcker lite extra på oss över den glädjande artikeln i Sydöstran.
Bäst i länet känns ju fantastisk roligt. Samtidigt som vi vet att en del som söker lägenhet hos oss tycker vi har lite långa väntetider så kanske förklaringen är ganska logisk.

Vi är bäst i länet helt enkelt!
Läs artikeln här: Olofström bäst i länet...

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Olofströmshus och Miljön

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...