- A A A +

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Felanmälan kan du göra dygnet runt. Genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner kommer du smidigt in på ”Mina sidor” där du enkelt kan anmäla ditt fel och följa ditt ärende. Du kan också logga in på ”Mina sidor” här. Genom att göra din felanmälan via ”Mina sidor” går din order direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan.
Felanmälan kan du också göra genom att ringa 0454 – 372 22.

Finns vi med i dina framtidsplaner? Registrera dig nu!

Registrera dig nu och samla poäng för framtiden.
Nu är det även möjligt att registrera sig från och med 16 års ålder! Ta dig tre minuter och registrera dig här

Kick off för f.d. Företagscenter lockade många intressenter

Vid informationsmötet som får ses som en kick off för f.d. Företagscenters framtid, var det många som gick man ur huse och sökte sig till träffen.
Många ville ta del av de framtidsplaner som nu ska skapas tillsammans med invånarna och de personer som rent konkret är intresserade av ett framtida boende på platsen.
Konceptet som presenterades som ett första förslag är s.k Kombohus Bas som är en produktion efter ett samarbete mellan SABO (bransch- och intresseorganisation för Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag) och JSB.

Kombohusen erbjuder ett boende med hög kvalitet till lägre kostnader tack vare kortare byggtider, högre produktivitet och lägre felkostnader, något som också ger positiva miljöeffekter genom mindre spill och kortare byggtider.
Att göra nybyggnationer så boendekostnaden känns rimlig är alltid en utmaning men med Sabos Kombohus kan det bli verklighet.

Läs mer här... 

Olofström bäst i länet efter undersökning enligt Sydöstran

Vi sträcker lite extra på oss över den glädjande artikeln i Sydöstran.
Bäst i länet känns ju fantastisk roligt. Samtidigt som vi vet att en del som söker lägenhet hos oss tycker vi har lite långa väntetider så kanske förklaringen är ganska logisk.

Vi är bäst i länet helt enkelt!
Läs artikeln här: Olofström bäst i länet...

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Olofströmshus och Miljön

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...