- A A A +

Gör din felanmälan här!

Felanmälan kan du göra dygnet runt antingen här på webben i vårt system LIVING eller genom att ladda ner vår app för iPhone och androidtelefoner. Allra smidigast är att logga in på "Mina sidor" och anmäla vad du vill ha hjälp med under fliken "Mitt boende". Där kan du också följa ditt ärende och se dess status. Ordern går då direkt till berörd reparatör och vi hjälper dig så fort vi kan. 

Felanmälan kan du också göra via vårt formulär här på webben eller via telefon 0454 - 372 22.

Avstängt vatten, oplanerat driftstopp eller liknande plötsligt uppkomna situationer? Det snabbaste sättet för oss att informera våra kunder på är via vår facebooksida. Den kan givetvis även du besöka som inte själv har en facebookprofil. Klicka här…

Toppenlokal ledig mitt i city!

Affärslokal, Östra Storgatan 35 på 177 kvadratmeter där Strössel senast har haft sin verksamhet är nu ledig för uthyrning.

Den ljusa och fräscha lokalen har gott om utrymmen med lastbrygga på baksidan. För mer information kontakta Michael Örknér på mail michael@olofstromshus.se eller telefon 0454-372 05.

Välbesökt invigning av Ekdungen i Jämshög

Det har kallats ”ålderdomshem” och innehållit både sömnadsverksamhet och boende, och för många är Harry Martinsson också starkt förknippad med fastigheten på Sunnanvägen 20.

Tisdag 12 maj var det så äntligen dags att efter flera månaders renovering inviga vackra Ekdungen.

Ett par hundra besökare hade sökt sig till invigningen där kommunalrådet Sara Rudolfsson (S) klippte bandet och förklarade det nya, fina Ekdungen invigt. Som en symbol planterade socialnämndens ordförande Miroslav Milurovic s även ett vackert äppelträd, en ’Gyllenkroks astrakan’ som inom några år kommer bära frukt i form av goda, söta ätäpplen.

Invigningen innehöll alla detaljer som en lyckad invigning kan önska: fina tal, glada besökare, mingel och kaffe, musikunderhållning med duon Vägdröjarna, presentation av verksamheten och lite kuriosa och historik bakom Ekdungen. Och så en liten gnutta regn också.

Totalt 14 platser för både växelvård och korttidsboende är nu tillgängliga och har inneburit att motsvarande antal platser frigjorts på Brännaregårdens särskilda boende, och i nedre plan kommer kommunens dagliga verksamhet att hålla till i stora fina lokaler.

Varmt tack till alla som var med oss under denna minnesvärda invigning!

Välkomna våra nya fastighetsskötare och trädgårdsmästare

Efter stenhård konkurrens i rekryteringsprocessen av våra nya fastighetsskötare och trädgårdsmästare kan vi här presentera gänget som tog sig ändå fram!

Från vänster:

Ny fastighetsskötare Herman Johansson, VD Magnus Lindahl, förvaltare Tony Frantz, ny trädgårdsmästare Kristina Olsson samt nya fastighetsskötarna Robert Håkansson och Muamer Dzamalija.

På bilden saknas trädgårdsmästare Marina Eaton Wernersdotter som tyvärr inte hade möjlighet att medverka vid fotograferingen.

Än en gång – varmt välkomna till oss och vårt team!

Laddstolpar för elbilar på fyra platser i Olofström

Nu är de fyra rosa laddstolparna på plats och finns tillgängliga för alla som behöver ge sin elbil lite ny power. Olofströms kommun, Olofströms Näringsliv AB, Olofströmshus AB och Olofströms Kraft AB har satt upp varsin laddstolpe som i dagsläget är gratis att nyttja. Alla dessa verksamheter köper miljödeklarerad el och laddar du vid kommunhuset en solig dag är det solel direkt från solcellerna på taket som laddas i bilbatteriet.

Så här gör du för att tanka gratis och miljösmart
Stolparna har två typ-2 uttag i varje stolpe. Man måste ha med egen sladd för att kunna ladda sin elbil. För att ladda de flesta elfordon räcker oftast en till två timmar vid laddstolpar av denna typ. Stolparna kommunicerar digitalt, vilket möjliggör framtida betallösningar. Men än så länge är det gratis att fylla på sitt elbilsbatteri i Olofströms stolpar.

Var kan jag ladda min elbil?
Stolparna finns vid parkeringen på kommunhusets östra gavel, vid Innovation Park på Vällaregatan, vid den lilla parkeringen på Nedre Brogatan vid gaveln av huset där bl.a. Salong Vacker är belägen, och på parkeringen utanför OKAB: s kontor. Stolparna vid kommunhuset och på Nedre Brogatan är tills vidare helt öppna, men vid stolparna hos Näringslivsbolaget och Kraftbolaget behövs ett kort från Green Charge för att kunna börja ladda. 

Läs mer här...

OLOFSTRÖMSHUS UTSETT TILL SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG I SIN STORLEKSKLASS – VINNARE AV DUBBLA KRISTALLER!!!

I 2013 års Benchmark Event på Berns Salonger i Stockholm presenterades så det resultat vi spänt gått och väntat på!

Att vi hade nöjda kunder visste vi – men att ni faktiskt utsett oss till vinnare i dubbla kategorier kunde vi väl bara hoppas på!

Olofströmshus stod nämligen som stolt vinnare i följande kategorier:

  • Högsta profil (varumärke)
  • Högsta serviceindex  - den absolut mest prestigefyllda kategorin.

Vi på Olofströmshus är glada, lyckliga och helt fantastiskt nöjda med att vi lyckades kamma hem kristallerna bland totalt 60 deltagande bolag!

DET ÄR INTE UTAN STOLTHET VI NU KAN TITULERA OSS SVERIGES BÄSTA BOSTADSBOLAG!

*Totalt mäter AktivBo ca 175 bostadsbolag runt om i Sverige.

SE BILDERNA FRÅN BERNS SALONGER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA -->

Förutom att vara hjärtsäker arbetsplats har vi också köpt in ett antal hjärtstartare som är utplacerade runt om i våra områden. Sök närmaste hjärtstartare här...

Senaste aktören i EasyLivingkortet!